« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΓΙΑ ΤΟΝ... «ΑΓΙΑΣΜΟ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ!

Αναδημοσιεύουμε εδώ την εξαιρετική επιστολή που έστειλε ο συνέλληνας ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΓΚΟΓΚΟΣ στον υπουργό Πολιτισμού κ. Παύλο Γερουλάνο, μία επιστολή που θα προσυπογράφαμε εάν δεν τύχαινε να έχουμε δει ιδίοις όμμασι τον συγκεκριμένο υπουργό να διακηρύσσει σε εκπομπή του δημοσιογράφου Παπαχελά ότι οι νεο-έλληνες δεν έχουν... καμμία σχέση με τους αρχαίους Έλληνες, η ταυτότητά τους ήταν... άλλη (προφανώς ρωμιο-ορθόδοξη) και η σύνδεση έγινε αυθαίρετα από τους... Ευρωπαίους!

Καθώς μια τέτοια επιχειρηματολογία ταιριάζει όχι σε υπουργό του Ελληνικού Κράτους και μάλιστα «πολιτισμού» (τρόπος του λέγειν...), αλλά σε «κολυβάδες» ή οπαδούς του ανεκδιήγητου εκείνου Ρωμανίδη, το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών, ως ο θρησκευτικός φορέας όσων σήμερα τιμούν εμπράκτως τα Εθνικά Ελληνικά σεβάσματα θεωρεί την όποια απόπειρα επικοινωνίας με τον εν λόγω άνθρωπο ως ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ χαμένη υπόθεση, ισόποσα με το εάν θα προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε με έναν ηγούμενο του «Αγίου» Όρους, έναν ραββίνο της Ιερουσαλήμ ή έναν μουφτή της καθ' ημάς Ανατολής.

 

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
κον  ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ  ΠΑΥΛΟ
ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ  20 - 22, Τ.Κ. 106 82  ΑΘΗΝΑ

Κύριε Υπουργέ,

Ο σημερινός πρωθυπουργός της χώρας έχει σωστά επισημάνει ότι αν δεν αλλάξουμε νοοτροπίες και συνήθειες θα μας πάρει ο λαός με τις πέτρες.

Και όμως άλλη μια φορά παρακολουθήσαμε κωμικό και απωθητικό θέαμα στα εγκαίνια του νέου μουσείου της Θάσου. Τηρώντας τις μεσαιωνικές παραδόσεις (όπως άλλοτε και ο προκάτοχός σας κ. Αντώνης Σαμαράς) καλέσατε τον επικεφαλής ιερέα ρασοφόρο της περιοχής και εκπρόσωπο της εξ Ιουδαίας χριστιανικής θεοκρατίας να εγκαινιάσει το νέο μουσείο, δηλαδή να ευλογήσει  κατά τις αντιλήψεις τους τα ελληνικά δημιουργήματα που έχουν διασωθεί από την μήνιν των ομοφρονούντων προγόνων του - αμείλικτων διωκτών κάθε ελληνικού στοιχείου. Πράγμα που σημαίνει ότι η Ελληνική Πολιτεία ανέχεται ακόμη αυτούς που επί 16 αιώνες πολέμησαν με μίσος την ελληνική σκέψη και κατέστρεψαν με ιδιαίτερο ζήλο και μανία τα ωραιότατα μνημεία και έργα αρχαιοελληνικής τέχνης και τους καλεί παγίως να εγκαινιάζουν αυτοί και κανείς άλλος τους χώρους διαφύλαξης και προβολής των μνημείων ή των σπαραγμάτων αυτής. (Και μάλιστα σε μια εποχή που η χριστιανοορθοξία είναι απούσα από την προσπάθεια που κάνει ο ελληνικός λαός να βγει από τα σημερινά αδιέξοδα).

Και τα φερέφωνα του κατεστημένου, δημοσιογράφοι τινες που μόνον την αντικειμενική πληροφόρηση δεν υπηρετούν, αλλά αντιθέτως επιδίδονται σε πολυσχιδείς υποκειμενικούς σχολιασμούς, υπηρετούν πιστά τους ρασοφόρους μεσαιωνικούς άρχοντες και παρασιωπούν ή σιωπούν, παραβλέπουν ή δεν βλέπουν τις άνομες και ανήθικες επιχειρηματικές δραστηριότητες των ρασοφόρων και της θεοκρατίας τους.

Κύριε υπουργέ,

Το Νεοελληνικό κράτος για άλλη μια φορά ωθήθηκε από δεκαετίες τώρα στην οικονομική, ταμειακή αλλά και ηθική κατάρρευση και οι ειδικοί αναλυτές και δημοσιογράφοι κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων για το τι έφταιξε.

Εμείς όμως, οι εθνικοί Έλληνες, θα σας το υπενθυμίσουμε για πολλοστή φορά.

Η νοοτροπία που διαμορφώθηκε και συντηρείται συνεχώς στο λαό μας από την χριστιανοορθοξία οδηγεί στην πολιτική και κοινωνική ιδιωτεία, συγκρατεί την κοινωνική συνοχή με ένα σελοφάν ανορθολογισμού  και έχει ωθήσει τους Έλληνες πολίτες από πάρα πολλά χρόνια τώρα στην ασέβεια προς τους νόμους της φύσης, στην καταστροφή του περιβάλλοντος, την χαλάρωση των κλασσικών ελληνικών (εθνικών) αξιών και αρχών και στην καθημερινή αντικοινωνική συμπεριφορά.

Εμείς οι εθνικοί Έλληνες επαναλαμβάνουμε:

Περιορίστε την χριστιανοορθοξία στα καθήκοντά της προς τους πιστούς της και μόνον προς αυτούς που πράγματι είναι. Θυμηθείτε ότι υπάρχουν και άλλοι πιστοί και άλλων θρησκευμάτων, δογμάτων και δοξασιών. Φροντίστε κατά την άσκηση των καθηκόντων σας να μη τους προσβάλετε.

Και ότι:

Αυτό που είχαν μάθει καλά ως μάθημα οι εκάστοτε κρατούντες ήταν -  εκτός από τις παράνομες προμήθειες, τις εξυπηρετήσεις προς ημετέρους και τα πολιτικά ψεύδη - να υπηρετούν τους ρασοφόρους και την δήθεν γνήσια θεοκρατία τους.

Και ερωτάμε:

Θα συνεχίσετε και εσείς ως νέοι κρατούντες την στρατηγική αυτή ή θα κάνετε τις απαραίτητες εκείνες θεσμικές τομές και αλλαγές που θα κάνουν τον λαό να αναπνεύσει, τις μειοψηφίες να ανακουφιστούν και την καθημερινή ζωή του τόπου μας να εξελίσσεται χωρίς αγκυλώσεις;

Ευάγγελος - Απολλώνιος Γκόγκος
Έλλην πολίτης


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.