« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΔήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου και ασφάλειας προσωπικών δεδομένων

Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) συλλέγει με την σύμφωνη γνώμη των υποστηρικτικών του μελών, κατά την διαδικασία εγγραφής των, τα κάτωθι προσωπικά δεδομένα:

 • Επώνυμο και όνομα
 • Διεύθυνση κατοικίας
 • Τηλέφωνο
 • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
 • Έτος γέννησης
 • Επάγγελμα
 • Τίτλο σπουδών
 • Ειδικές γνώσεις

Τα προσωπικά αυτά δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την επικοινωνία του ΥΣΕΕ με τα μέλη του καθώς και για την αξιοποίηση των μελών του σε εθελοντική εργασία μέσα στα πλαίσια δράσης του ΥΣΕΕ. Η επεξεργασία των δεδομένων αυτών είναι απόρρητη και διεξάγεται μόνο από τα καταστατικά μέλη του ΥΣΕΕ πάντοτε υπό τον έλεγχο του εκάστοτε εκλεγμένου Γραμματέα του ΥΣΕΕ.

 • Το ΥΣΕΕ διατηρεί μόνο ηλεκτρονικό αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των υποστηρικτικών του μελών και το οποίο δεν ευρίσκεται σε χώρους που μπορούν να έχουν πρόσβαση «τρίτοι» (λ.χ. διαδίκτυο, κοινόχρηστοι ηλ. υπολογιστές, κτλ).

 • Το ΥΣΕΕ λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο (τεχνικό, οργανωτικό, κτλ) ώστε να προφυλάσσει τα προσωπικά δεδομένα των υποστηρικτικών του μελών από παράνομη πρόσβαση και αλλοίωση.

 • Το ΥΣΕΕ δεν συλλέγει με κανένα τρόπο προσωπικά δεδομένα που χαρακτηρίζονται ως «ευαίσθητα» (1) σύμφωνα με τον νόμο υπ'αριθμ. 2472 / 1997 της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 • Το ΥΣΕΕ δεν κοινοποιεί με οιονδήποτε τρόπο τα προσωπικά δεδομένα των υποστηρικτικών του μελών σε «τρίτους».

Τα υποστηρικτικά μέλη του ΥΣΕΕ έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν αντίγραφο των δεδομένων τους που έχει στο αρχείο του το ΥΣΕΕ καθώς επίσης και να ζητήσουν την διόρθωση αυτών ή και την καταστροφή τους.
Αν θέλει κάποιο υποστηρικτικό μέλος του ΥΣΕΕ να προβεί σε κάποια από τις ανωτέρω ενέργειες ή χρειαστεί οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με τα προσωπικά του δεδομένα μπορεί να το ζητήσει εγγράφως (ή με ηλ. μήνυμα) από την γραμματεία του ΥΣΕΕ.


(1) «Ευαίσθητα δεδομένα», τα δεδομένα που αφορούν τη φυλετική ή εθνική προέλευση, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, τη συμμετοχή σε ένωση, σωματείο και συνδικαλιστική οργάνωση, την υγεία, την κοινωνική πρόνοια και τη ερωτική ζωή, καθώς και τα σχετικά με ποινικές διώξεις ή καταδίκες. (Νόμος υπ'αριθμ. 2472 / 1997 της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)

«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

 1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
 2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
 3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.