« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFox 
Επιλέξτε χρονική περίοδο
Επιλέξτε Δελτίο Τύπου / Ανακοίνωση / Επιστολή


Επιστολή υπ' αριθ. 153 / 3. 2. 2004

Προς τον Τηλεοπτικό Σταθμό «ALTER»

για τους κ.κ. υπευθύνους της τηλεοπτικής εκπομπής «ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ»

Αγαπητοί κύριοι.

Σε απάντηση προσκλήσεώς σας να παραστεί εκπρόσωπος του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών στην εκπομπή σας, για την οποία πρόσκληση σας ευχαριστούμε, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

Πρωταρχικός στόχος του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών είναι το να επαναφέρει ξανά στην χώρα αυτή, που θέλει να λέγεται «Ελλάς», τον οφειλόμενο σεβασμό στα νομιζόμενα, τις αξίες και τα εθνικά σεβάσματα των Ελλήνων, που εδώ και αιώνες, δυστυχώς, καθυβρίζονται και γελοιοποιούνται από εκείνους που υπηρετούν ανενδοιάστως την μισαλλοδοξία και την πλήρη αντιστροφή της ιστορικής και πολιτισμικής πραγματικότητος.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι αυτός ο σεβασμός, ο οποίος αποκτάται μόνον μέσω της πληροφορήσεως του Ελληνικού λαού σχετικά με τον Πολιτισμό, την Βιοθεωρία, την Θρησκεία, την Φιλοσοφία και το καθημερινό Έθος των απροσκύνητων προγόνων μας, δεν είναι δυνατόν να αποκτηθεί με παραχώρηση λίγων μόνον λεπτών αποσπασματικής δημοσιότητος.
Την αλήθεια για τα παραπάνω, ώφειλε αντιθέτως να την διδάξει στους συμπολίτες μας, και μάλιστα επί μακρόν, ένα Κράτος που αρέσκεται κατά τα άλλα να αυτο-αποκαλείται «Ελληνικό», κατά την περίοδο που χαραμίζει 12 ή 18 πολύτιμα έτη από την νεότητά του καθενός εξ ημών για να μας μάθει πράγματα εντελώς άσχετα, αν όχι και εχθρικά ακόμη έναντι της πραγματικής, ανθρωπιστικής Παιδείας των προγόνων μας.

Με δεδομένα τα παραπάνω, και με πλήρη συνείδηση ότι αυτό που εμείς υπερασπιζόμαστε είναι ιερό, υψηλό και υπεράνω των μικροσκοπιμοτήτων της όποιας στιγμής, είμαστε στην διάθεσή σας, όποτε εσείς είστε έτοιμοι, για μία παρουσίαση όλων αυτών των εθνικών μας σεβασμάτων στο τηλεοπτικό σας κοινό με τον οφειλόμενο σεβασμό, τουλάχιστον κατά τα δικά μας, μη διαπραγματεύσιμα, κριτήρια.
Είμαστε δηλαδή στην διάθεσή σας για μία αφιερωμένη αποκλειστικά σε εμάς ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή εφ' όλης της ύλης, όπου με χαρά μας ένας εκπρόσωπος του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών θ' απαντήσει διεξοδικά στις οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες ενός συνεργάτου σας, αλλά, κυρίως, των συμπολιτών μας που, αν μη τι άλλο, δικαιούνται τουλάχιστον να γνωρίζουν τα νομιζόμενα των προγόνων τους. Των ανυπεράσπιστων συμπολιτών μας, που ο γνωστός οργανωμένος μηχανισμός επιβολής του ψεύδους και της άγνοιας τους καταδίκασε έως σήμερα να μην γνωρίζουν στοιχειώδη πράγματα για τον προχριστιανικό Εθνικό μας Πολιτισμό.

Μετά τιμής,

Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών / Γραμματεία


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.