« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ή ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ;

Ανακοίνωση 305/19.10."2015"

Η δουλική υποταγή των πολιτικών ανδρών αυτού του άτυχου τόπου στην ορθόδοξη θεοκρατία είναι κάτι το προ πολλού εγνωσμένο και οπωσδήποτε προκαλεί αποστροφή και αηδία σε οποιονδήποτε πολίτη που δεν τυγχάνει οπαδός των θεοκρατών. Το πράγμα όμως, όταν ξεπερνάει τους κομματικούς ηγετίσκους και τα κυβερνητικά στελέχη και φθάνει στον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, από αηδιαστικό γίνεται ανατριχιαστικό.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κάθε Πρόεδρος της κάθε Δημοκρατίας (ακόμα και μιας "προεδρευομένης" και όχι "προεδρικής"), εφόσον δεν κοροϊδεύει καμμία από τις δύο λέξεις, οφείλει να ξέρει ότι επί της θητείας του παύει προσωρινά να είναι ο,τιδήποτε το μερικό προηγουμένως ήταν, και γίνεται ανώτατος πολιτειακός άρχων ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των πολιτών. Είναι κάτι το αυτονόητο, όχι όμως καθώς φαίνεται και στην Νεοελλάδα, όπου για άγνωστους λόγους, ο νυν Πρόεδρος ξεπερνάει όλους τους προγενεστέρους του σε εκδήλωση δουλικότητας προς την ορθόδοξη θεοκρατία, μεταβιβάζοντάς τους εμμέσως αλλά κατ' ουσίαν την αρχή.

Το τελευταίο κρούσμα ήταν η σημερινή δήλωση του κ. Παυλόπουλου ότι "το Σπήλαιο και η Φάτνη της Βηθλεέμ δεν συμβιβάζονται ιδίως με μια Μεσόγειο, που εξ ορισμού συμβολίζει ιστορικώς το Φως και την Ειρήνη, η οποία μετατρέπεται σε χωνευτήρι αθώων ψυχών. Μπροστά σ' αυτήν την άφατη τραγωδία ουδεμία ορθόδοξη συνείδηση μπορεί να κοιμάται ήσυχη".

Θυμίζουμε πρωτίστως στον κ. Πρόεδρο ότι στην χώρα όπου προεδρεύει δεν υπάρχουν μόνον οι ορθόδοξες συνειδήσεις, αλλά και πολλές άλλες, διαφόρων θρησκευτικών, πολιτικοκοινωνικών και βιοφιλοσοφικών αποχρώσεων. Και μετά, εάν θέλει, τον παροτρύνουμε να συγκρίνει ποιες συνειδήσεις είναι πιο φιλάλληλες, φιλάνθρωπες και υγιείς. Τουλάχιστον για να δικαιούται τον τίτλο του ανώτατου πολιτειακού άρχοντος των Ελλήνων και όχι μόνον των ορθοδόξων Ρωμιών, που, αποδεδειγμένα μετά την εξαντλητική καταμέτρηση που έγινε επί αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, δεν ξεπερνούν το 1/3 του συνολικού πληθυσμού.

Θα τον παροτρύναμε και σε άλλες χρήσιμες ενέργειες, όπως λ.χ. γιατί θεωρεί ότι πρέπει υποχρεωτικά να έχει ολόκληρο εικονοστάσι πίσω από το γραφείο του, τι σχέση πιστεύει ότι έχει η έννοια της Δημοκρατίας (του "πολιτεύματος του Διαβόλου" κατά τους Βυζαντινούς) με την χριστιανική διδασκαλία, σε ποιο σημείο των "ιερών" βιβλίων του Χριστιανισμού ή έστω μερικά της Ορθοδοξίας, γίνεται λόγος περί δημοκρατίας, πατρίδος, πολιτικής αρετής και άλλα τέτοια αναγκαία, όμως δεν είναι δική μας δουλειά. Εμείς ενδιαφερόμαστε να υπερασπισθούμε απλώς τα αυτονόητα και το δικαίωμα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας και των Ελλήνων Εθνικών να υπάρχουν εν ισοτιμία και ισονομία στην προαιώνια πατρίδα τους. Τα υπόλοιπα ας τα διερευνήσει η "ορθόδοξη συνείδηση" του σεβαστού κ. Προέδρου.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.