« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΤΑ ΕΠΙΡΑΜΜΑΤΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΟΣ

Ανακοίνωση 306/05.11."2015"

Μόνο ως κακόγουστο αστείο θα μπορούσε να θεωρηθεί η “διαταγή” του υπουργού Εθνικής 'Aμυνας κ. Καμμένου για καλλωπισμό των ενδυμασιών στρατιωτικών, μονίμων και εφέδρων, και των ανδρών των σωμάτων ασφαλείας με επιράμματα που εικονίζουν τον αγαπημένο του κάθε όπλου, αγίου. Ευελπιστούμε ότι η είδηση δεν θα επιβεβαιωθεί, καθώς προέρχεται από παραπολιτική στήλη εβδομαδιαίας εφημερίδας. Μέχρι τώρα απολαμβάναμε τον κ. Καμμένο σε παρελάσεις, σε επίσημους κανονιοβολισμούς, έως και ιπτάμενο σε ελικόπτερο, όπως επίσης και σε διάφορες άλλες δραστηριότητες εξίσου θεαματικές. Δικαίωμά του βεβαίως να τα κάνει όλα αυτά, του συνιστούμε ωστόσο να τηρεί τα στοιχειώδη προσχήματα που τον θέλουν υπουργό, όχι σε μια ωμή θεοκρατία, αλλά σε ένα υποτίθεται σύγχρονο και, επίσης υποτίθεται, ευρωπαϊκό κράτος. Ας μας ακούσει ο κύριος υπουργός, διότι κάθε φορά που έχει αποπειραθεί να ξεπεράσει τα όρια του καθήκοντος, το αποτέλεσμα υπήρξε γελοίο, όπως εκείνο όταν έκανε τρισάγιο για τους εθνικούς στην θρησκεία Σαλαμινομάχους. Μπορεί οι κομματικοί ψηφοφόροι του κυρίου υπουργού να είναι θρησκόληπτοι, δεν πρέπει όμως αυτός να λησμονεί το τι αντιπροσωπεύει θεσμικά το αξίωμά του σε μια σύγχρονη και λειτουργική Δημοκρατία.

Βέβαια, τα δημοκρατικά προσχήματα έχουν ήδη αγνοηθεί ακόμα και από τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα, ο οποίος προ ημερών διαχώρισε τις συνειδήσεις σε ορθόδοξες και μη, καθώς και από τον πρωθυπουργό που κάθε τρεις και λίγο επισκέπτεται τον αρχιεπίσκοπο για αλληλοϋποστήριξη. Μπορούμε ωστόσο να θέσουμε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας το ένα και μοναδικό ερώτημα που προκύπτει από αυτή τη εξωφρενική και πέρα για πέρα ασύμβατη με την δημοκρατία “διαταγή” του, (εκτός αν πρόκειται για μια ακόμη κουτοπονηριά για να εκτεθούν οι μη επαρκώς θρησκόληπτοι). Τι προσδοκά με αυτήν;

Ο κ. υπουργός βεβαίως δεν θα απαντήσει. Απαντήσει δεν απαντήσει όμως, οφείλει να γνωρίζει ότι στα ιερά βιβλία της θρησκείας των ραφτών ειδώλων, εκεί όπου η θεολογία ξεδιπλώνεται ανυπόκριτα δεν υπάρχει πουθενά η λέξη “πατρίδα”. Οι δε επωνομαζόμενοι “άγιοι”, ήσαν κατά κανόνα εχθροί της συντεταγμένης πολιτείας της εποχής τους, αλλά και αυτού του ίδιου του πολιτισμού. Η πατρίδα, οφείλει να γνωρίζει επίσης ο κ. υπουργός, δεν υπερασπίζεται μόνο με τα όπλα, τα οποία τα έχουν λίγο πολύ όσα κράτη μπορούν να πληρώνουν, αλλά κυρίως με την παιδεία, το φρόνημα, την πολιτική και πολεμική αρετή, την οργανικότητα, τους θεσμούς συνοχής που αυτή δημιουργεί, την αλληλεγγύη και την ισοπολιτεία. Με όλα αυτά δηλαδή που τρομάζουν τους “αγίους” της Ορθοδοξίας όσο και τους ημεδαπούς και αλλοδαπούς “αγίους” της λιτότητας και της συστηματικής φτωχοποίησης του ελληνικού λαού.

Ίσως το επόμενο βήμα του κ. υπουργού θα είναι να γράψει διαγώνια στην σημαία την λέξη “Ορθοδοξία” ή κάτι ανάλογο. Δεν εκπλησσόμαστε όμως πια από τίποτε. Η κυρίαρχη βυζαντινή κουλτούρα αυτού του κατεστραμμένου τόπου που κάποτε ήταν η πατρίδα των πραγματικών Ελλήνων, έχει οδηγήσει σε πολλαπλές ακρότητες που σίγουρα δεν θα σταματήσουν στο εδώ αλλά θα πάνε και παρέκει.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.