« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΗ ΕΥΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ" ΣΤΑ ΣΕΒΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ

Ανακοίνωση 308/30.12."2015"

Στον αντίποδα των όσων σηματοδοτεί η Ελληνική προχριστιανική αρχαιότητα και τα σεβάσματα του διαχρονικού Ελληνικού Εθνισμού, η τελευταία διαφημιστική «καμπάνια» του ιταλικού οίκου μόδας «Gucci» στάθηκε επίτηδες για να προκαλέσει, προσβάλλοντας το αρχαιοελληνικό κάλος και τα πνευματικά προϊόντα ενός ηττημένου κόσμου, ενός κόσμου που βλέπει τα εναπομείναντα συντρίμμια του ιστορικού παρελθόντος του να δέχονται ακόμα και σήμερα εξευτελισμούς, πότε γινόμενα ντεκόρ για να γευματίσουν στελέχη πολυεθνικών και πότε μπουκαλόσχημοι κίονες γνωστού αναψυκτικού. Απλώς, αυτή την φορά, τον εξευτελισμό επιχείρησαν και οι διεθνείς κλικαδόροι της μόδας, με το πρόσχημα της «καλλιτεχνικής παρέμβαση» και με φυσικό αυτουργό την Τουρκάλα Derya Cakırsoy.

Τα αρχαία αγάλματα του Ελληνικού Εθνισμού βεβαίως από το δυτικό και ανατολικό αέτωμα του Παρθενώνα, δεν έπεσαν θύματα μιας ακόμη σκοτεινής συνωμοσίας από εκείνες στις οποίες αρέσκεται να ρίχνει το φταίξιμο το προβληματικό ρωμέϊκο, αλλά έγιναν αντικείμενα εκμετάλλευσης από την εγγενή λογική ενός καθολικού συστήματος που έχει καταφέρει να μετατρέψει το παλαιόθεν μονοθεϊστικό μίσος του για το σώμα και τη μορφή σε κερδοφόρο μηχανισμό. Του καθολικού συστήματος της Παγκοσμίου Ιερουσαλήμ, στον ψευτο - «πολιτισμό» της οποίας όλα ανάγονται σε χρηματικές αξίες και όλα μπορούν να πωληθούν ή να εκμισθωθούν. Σώματα, πεποιθήσεις, υπηρεσίες, συνειδήσεις, σύμβολα, γιατί όχι συνεπώς και ο πολιτισμός, ιδίως ο πολιτισμός των κάθε είδους ηττημένων «γκογίμ» η «ειδωλολατρών».

Αυτή την φορά δεν είχαμε χριστιανικά χέρια με σφυρί και καλέμι να «σφραγίζουν» με το σύμβολο της μισαλλοδοξίας τους τ' αγάλματα μας. Την σκυτάλη παρέλαβε η καλλιτεχνική «άποψη», που ανεμίζει επιθετικά όχι ένα σφυρί, αλλά την εμπριμέ της ευτέλεια. Οι μορφές της δικής μας εθνικής και θρησκευτικής τέχνης, που εξυψώνουν διαχρονικά τον ποιοτικό άνθρωπο και τον κάνουν κοινωνό των πιο υψηλών ηθικών αξιών, ντύθηκαν με το ζόρι την καταισχύνη του εμπορεύματος. Η κρατούσα «μόδα», μια λέξη κενή ουσιαστικού νοήματος, μεσολάβησε για να μετατραπεί εφήμερα το πολυεπίπεδο μίσος για τον Ελληνικό Εθνισμό σε εμπόρευμα προς πώληση. Εξασκημένη είναι άλλωστε η Παγκόσμια Ιερουσαλήμ, αφού εδώ και αιώνες πουλάει στους σκλάβους της ακόμα και τα ίδια τους τα δεσμά, για να τους κρατεί εσαεί ακινητοποιημένους, ταπεινούς, και εθισμένους στην δήθεν «απαραίτητη» διαμεσολάβησή της.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.