« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΑΝΕΙΚΟΝΙΣΜΟΥ

Ανακοίνωση 312/30.01."2016"

Όσο σάλο και αίσθηση κι αν προκάλεσε η δουλική απόφαση των ιταλικών αρχών να καλύψουν γυμνά αλλά και ντυμένα αγάλματα για να μην έρθει σε «δύσκολη θέση» ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Ρουχανί στην ευρωπαϊκή περιοδεία του που σκοπό έχει επιχειρηματικές συμφωνίες, ήταν μάλλον αναμενόμενη για τους υποψιασμένους πολίτες. Καλλιτεχνήματα αιώνων και σύμβολα πολιτισμικής λάμψης κρύφτηκαν μέσα σε ομοιόμορφα ξύλινα κουτιά και μέχρι στιγμής, ούτε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντζι, ούτε ο Ιταλός υπουργός Πολιτισμού Ντάριο Φραντσίνι έχουν εξηγήσει τους λόγους της κάλυψής τους. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Ιρανού προέδρου πως δεν είχε προηγηθεί καμία επαφή σχετικά με το θέμα ανάμεσα στο Ιράν και τις ιταλικές αρχές, αλλά ωστόσο εκτίμησε ιδιαίτερα το καλωσόρισμα που έλαβε.Όσο αναίσχυντη πρωτοβουλία υποτέλειας κι εάν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια τέτοια πράξη, δεν προκαλεί ωστόσο, όπως προείπαμε, την παραμικρή εντύπωση σε ανθρώπους που έχουν την στοιχειώδη παιδεία και διαύγεια για ν' αναγνωρίσουν την νοοτροπία που κρύβεται πίσω από τέτοιου είδους συμπεριφορές. Την νοοτροπία του αιρετικού (αποδεχόμενου την εικόνα) μονοθεϊσμού που για να υποδεχθεί τον αυθεντικό (ανεικονικό) μονοθεϊσμό, κρύβει την «ειδωλολατρική» τέχνη που καταπατητικά και κερδοσκοπικά διατηρεί στα μουσεία του, ξεσκεπάζοντας όμως ταυτόχρονα και την ειλικρινή δική του στάση απέναντι στην φύση, αλλά και απέναντι στα σημαινόμενα της συγκεκριμένης «ειδωλολατρικής» τέχνης, απέναντι δηλαδή σε όλα όσα αυτή αντιπροσωπεύει και σημαίνει.

Το Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών δεν εντυπωσιάζεται καθόλου από τη συμπεριφορά των ιταλικών αρχών, όσο κατάπτυστη και εάν αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί. Στο κάτω - κάτω της (ιστορικής) γραφής άλλωστε, τα αγάλματα τα κομμάτιασαν πρώτοι οι πνευματικοί πρόγονοι τής τώρα δήθεν πιο ανοικτόμυαλης από το Ισλάμ Χριστιανοσύνης!

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.