« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΕΥΓΕΝΗΣ ΝΟΥΘΕΣΙΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ... ΒΡΙΖΟΥΝ

Ανακοίνωση 333/11.6."2017"

"Και μεταξύ αυτών των λύκων είναι, αδελφοί μου, και εκείνοι οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τον πολιτισμό των πατέρων μας, τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, και την αγάπη όλων μας προς αυτόν, προσπαθούν να παρασύρουν ανθρώπους στην ειδωλολατρική θυσία του δωδεκαθέου και να τους πείσουν, όπως έπεισαν και τον εαυτό τους, να πιστεύουν και να λατρεύουν ανύπαρκτα και ψεύτικα είδωλα, να πιστεύουν στους ανυπόστατους θεούς του Ολύμπου με το δήθεν επιχείρημα ότι οι πατέρες μας μεγαλούργησαν πιστεύοντας και εμπνευόμενοι από αυτούς τους ψεύτικους θεούς.

Και δυστυχώς δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι παρασύρονται και νομίζουν ότι οι τελετές τους για διάφορα φυσικά φαινόμενα είναι εξορμήσεις στη φύση και έτσι καταλήγουν να αρνούνται τον Θεό και να λατρεύουν, όπως λέει ο απόστολος, «την κτίσιν παρά τον κτίσαντα».

Σε αυτούς τους νεοειδωλολάτρες, τους νεοπαγανιστές, την προέλευσή τους, τις θέσεις τους και την αναίρεσή τους, αλλά και πως μπορούμε να προφυλαχθούμε από αυτές και να προστατεύσουμε και άλλους συνανθρώπους μας, είναι αφιερωμένη η σημερινή Ημερίδα.

Ομιλητές μας είναι ο κ. Ευάγγελος Φυλακτός, ο οποίος από ετών μελετά και ασχολείται συστηματικά με τον νεοπαγανισμό και τις κακοδοξίες του και θα μας μιλήσει με θέμα «Ελληνισμός και Ορθοδοξία. Ο ξενόφερτος παγανισμός και η θρησκεία του δωδεκαθέου», και ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Θεόφιλος Λεμοντζής, διδάκτωρ Θεολογίας, υπεύθυνος του Αντιαιρετικού γραφείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως, ο οποίος θα μας αναπτύξει το θέμα «Σύγκρουση και σύνθεση αρχαιοελληνικού πολιτισμού και χριστιανισμού. Η αναίρεση της νεοπαγανιστικής κριτικής».

Πριν να παραχωρήσω το βήμα στον πρώτο ομιλητή, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και τους δύο, γιατί με τις ομιλίες τους και με τις γνώσεις τους θα διαφωτίσουν όλους μας σχετικά με την επικίνδυνη αυτή υπόθεση του νεοπαγανισμού, αλλά και όλους εσάς που ήρθατε απόψε στην Ημερίδα αυτή της Ιεράς Μητροπόλεώς μας για να τιμήσουμε και δι' αυτής τον απόστολο Παύλο, που μας ελευθέρωσε από τη δουλεία των ειδώλων και μας οδήγησε στο φως και την πίστη του Χριστού."

Αυτά τα κατάπτυστα και μισαλλόδοξα λόγια, μέσα στα οποία οι σύγχρονοι Έλληνες κατά το θρήσκευμα αποκαλούνται "λύκοι" και "ξενόφερτοι παγανιστές", δεν ανήκουν σε κάποιον ημιπάλαβο παλαιοημερολογίτη ή αγιορείτη πνευματικό, αλλά σε κανονικό μητροπολίτη της Εκκλησίας που η σύγχρονη ( ; ) Ελληνική Πολιτεία δέχεται ακόμα ως αναπόσπαστο κομμάτι της και επίσης τον χρυσοπληρώνει από το υστέρημα ημών των φορολογούμενων πολιτών της. Πρόκειται για τον Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμονα, στην αρχή της μισαλλόδοξης ημερίδας που πραγματοίησαν οι μεσαιωνιστές θεοκράτες την Δευτέρα 5 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο στο Πλατύ του Δήμου Αλεξάνδρειας στα πλαίσια των λεγόμενων "Παυλείων".

Ο κύριος αυτός, εξύβρισε δηλαδή ευθέως μία γνωστή Θρησκεία, και μάλιστα την αυτόχθονα Θρησκεία των Ελλήνων, και βεβαίως οι υφιστάμενοί του "ειδικοί", έδωσαν κι αυτοί στην συνέχεια το προσωπικό τους ρεσιτάλ ανθελληνισμού.

Προς όφελος την κοινωνικής ενότητος μέσα στην πατρίδα μας, η Ελληνική Εθνική Θρησκεία επιλέγει να αγνοήσει την πιο πάνω απρεπή επίθεση εναντίον της και να δώσει μία δευτέρη ευκαιρία στον βορειοελλαδίτη θεοκράτη και τους υφισταμένους του, να καταλάβουν πως οι όποιες επιθέσεις κατά των πραγματικών και όχι καθ' υπηκοότητα Ελλήνων, μόνον τους επιτιθέμενους δεν συμφέρουν. Εμείς ζούμε στην πατρίδα μας, στην πατρίδα των επί χιλιετίες ομοθρήσκων προγόνων μας και αυτοί είναι απλώς φιλοξενούμενοι καλή τη καρδία. Για να μένει όμως καλή η καρδία, δεν πρέπει να αντιμετωπίζει προσβολές, ύβρεις και άλλες αθλιότητες.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι ακόμα εκκρεμεί η έμπρακτη εκδήλωση συγγνώμης της Ορθόδοξης Εκκλησιας, για τα επί αιώνες εγκλήματά της κατά των ιερών μας σεβασμάτων και καθ' ημών των ιδίων στους αιώνες της απηνούς καταδίωξης. Στην δική μας Παράδοση, δεν βαραίνουν τα τέκνα τα εγκλήματα των γονέων. Θα μπορούσαν να ζητήσουν επιτέλους μία συγγνώμη, να τελειώνουμε.

Αντ' αυτού, εξακολουθούν και διοργανώνουν ημερίδες μίσους. Ε, δικό τους είναι το πρόβλημα. Ο πραγματικός Ελληνισμός, δηλαδή ο εθνικός, πολεμούμενος νικά.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.