« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ, ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΜΕΛΗΤΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

Ανακοίνωση 336/30.6."2017"

Πριν από μόλις λίγες ημέρες, Έλληνες και Ρωμιοί ενοχληθήκαμε μαζί από τις ένρινες επικλήσεις στον αραβικό Ιαχωβά μέσα στο Μουσείο της πρώην "Αγιασοφιάς" στην πάλαι ποτέ Νέα Ρώμη του Βοσπόρου, αν και η κάθε πλευρά για διαφορετικό λόγο. Εμείς οι Έλληνες, ενοχληθήκαμε από την απόπειρα να επανενεργοποιηθεί η μεταγενέστερη δεύτερη θρησκευτική φύση σε ένα μνημείο που εδώ και έναν αιώνα το κυρίαρχο κράτος στο οποίο αυτό ανήκει, το έχει ορίσει ως Μουσείο. Και επειδή από ηθικής πλευράς είναι σωστό το να μην χάνουν τα μνημεία τον τυχόν αρχικό θρησκευτικό τους χαρακτήρα, αν κάποιοι θα μπορούσαν να τελέσουν θρησκευτικά εκεί, αυτοί θα ήσαν οι χριστανοί, με όλες βεβαίως τις προβλεπόμενες άδειες από τις αρμόδιες αρχές. Αυτα λέει η λογική και ο πολιτισμός.

Οι Ρωμιοί αντιθέτως, ενοχλήθηκαν γιατί θεώρησαν πως θίχτηκε η... ιδιοκτησία τους. Γι' αυτούς είναι ανεπίτρεπτη ακόμα και χρήση του συγκεκριμένου μνημείου ως Μουσείου. Το θέλουν χριστιανική εκκλησία, και βεβαίως ορθόδοξη και οπωσδήποτε ιδιοκτησία τους.

Επειδή πολλά έχει πάθει ο Ελληνισμός τους τελευταίους δύο αιώνες από την, σε βαθμό ψύχωσης, έμμονη ιδέα των Ρωμιών με το συγκεκριμένο κτίριο ("θα πάρουμε την Πόλη και την Αγιασοφιά"), και για λόγους εθνικής ωφέλειας, θα τους συμπαραστεκόμασταν φιλάνθρωπα στην ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή τους, αν δεν αποδεικνύονταν τόσο θρασείς, επιθετικοί και ασύδοτοι απέναντι στα δικά μας αρχαία μνημεία, των οποίων, όπου υπήρξε θρησκευτική φύση, αυτή ήταν Ελληνική εθνική, δηλαδή ήσαν τόποι και κτίρια αφιερωμένα στην πολυεπίπεδη λατρεία των Εθνικών μας Θεών.

Οι Ρωμιοί, που τόσο θορυβωδώς ενοχλήθηκαν και αγανάκτησαν με τους ομοθρήσκους τους (μονοθεϊστές) της ημισελήνου, που προ ολίγων ημερών προσπάθησαν να "απαλλοτριώσουν" το Μουσείο της πάλαι ποτέ "Αγιασοφιάς", διόλου δεν ενοχλούνται από την κανονική και διαρκή βεβήλωση των δικών μας καθημαγμένων αρχαίων Ιερών, όπως οι ετήσιοι χριστιανικοί "εσπερινοί" του Σαούλ-Σαύλου επάνω στον ’ρειο Πάγο, οι "αγιασμοί" στο Δίον, η εκκλησιοποίηση της Ροτόντας, τα εκκλησάκια επάνω στους περισσότερους χώρους με αρχαία Ιερά, κ.λπ. κ.λπ.

Απτόητοι, αμεταμέλητοι και θρασείς, πραγματοποίησαν και εφέτος οι υψηλόβαθμοι ιερείς τους τον βέβηλο "εσπερινό" τους επάνω στον Αρειο Πάγο μας και τα "ευαίσθητα" με την "Αγιασοφιά" ΜΜΕ όχι μόνο το βρήκαν αυτό όλως σωστό και φυσιολογικό, αλλά επιπροσθέτως μάς ενημέρωσαν χαρούμενα πως "το παρόν έδωσαν υπουργοί, βουλευτές, πολιτευτές, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων, κληρικοί και πλήθος λαού".

Να χαίρονται το βέβηλο θράσος τους οι Ρωμιοί, λαός και ιερατείο. Εμείς απλώς ρωτάμε το υπουργείο Πολιτισμού με ποια λογική εξακολουθεί να δίνει άδειες για να στήνονται εξέδρες και να καρφώνονται σταυροί επάνω στο αρχαίο Ελληνικό εθνικό Ιερό και να τιμάται με λειτουργία ένας ξένος προσηλυτιστής που από τους προγόνους μας αντιμετωπίστηκε περίπου ως βλαξ ή περίπου ως απατεώνας. Ρωτάμε και τούς, θέλουμε να πιστεύουμε όχι άβουλους, πολιτευτές και εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων, τι ακριβώς νόμιζαν ότι έκαναν εκεί, παριαστάμενοι σε μία ωμή βεβήλωση μνημείου που στην αρχαιότητα ανήκε στην Ελληνική Εθνική Θρησκεία.

Τα πραγματικά Ιερά είναι ενεργά αιώνια, οι πραγματικοί Θεοί δεν προσβάλλονται, ο Ελληνισμός πολεμούμενος νικά. Λίγα λόγια και βαθιά. Επί του θέματος εμείς, η κατά το άρθρο 3 του Συντάγματος γνωστή πλέον Ελληνική Εθνική Θρησκεία, θα εκδίδουμε κάθε χρόνο καταγγελία, όπως η παρούσα.

Τιμή και μνήμη για Θεούς και Προγόνους.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.