« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανακοίνωση 338/13.7."2017"

Προ ολίγων μόλις μηνών, η Ελληνική Εθνική Θρησκεία κρίθηκε γνωστή και αδειοδοτήθηκε ο πρώτος λατρευτικός χώρος της από την αρμόδια κρατική αρχή, δηλαδή την Γ.Γ. Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Αυτή η ιστορική θετική εξέλιξη στο αμαρτωλό και χιλιοταλαιπωρημένο ζήτημα των θρησκευτικών ελευθεριών της πατρίδας μας, δημοσιοποιήθηκε δεόντως με την ανακοίνωσή μας της 10ης Απριλίου "2017", αλλά τα ημεδαπά ΜΜΕ με εξαίρεση μόνον δύο, έθαψαν την είδηση με την μεγαλύτερη δυνατή επιμέλεια.

Έως σήμερα, θεωρούσαμε αυτό το σκανδαλώδες γεγονός ένα φυσικό αποτέλεσμα της πασιφανούς "επιρροής" του ορθόδοξου ιερατείου σε όλες τις σφαίρες της δημόσιας ζωής και κατ' επέκταση στην ενημέρωση, ιδίως εκεί που επιπροσθέτως υπάρχουν οικονομικές ανασφάλειες, και σε μία χρεωκοπημένη κοινωνία αυτές οι ανασφάλειες είναι πολλές. Αποδείχθηκε όμως πως τελικά ήταν και η αμήχανη προετοιμασία για την επόμενη "αγαθοπραξία" του βυζαντινού σκιώδους καθεστώτος.

Η "αγαθοπραξία" αυτή εκδηλώθηκε τελικά συντονισμένα, χθες και σήμερα. Με αφορμή τα ανά έτος αρχαιολατρικά δρώμενα κάποιων παντελώς άσχετων προς την Ελληνική Εθνική Θρησκεία ανθρώπων στο Λιτόχωρο, εμφανίστηκαν ξαφνικά φωτογραφίες και βίντεος από δικές μας τελετές, ανακατωμένες με συνεντεύξεις των εκεί συμμετεχόντων και φωτογραφίες τους που εμφανώς είχαν σκοπό, στην πιο ελαφρά εκδοχή, να διεγείρουν χλευαστική διάθεση στον μέσο και αδαή θεατή. Και λέμε "στην πιο ελαφρά εκδοχή", γιατί κάποιοι άλλοι προφορικοί διαμορφωτές κοινής γνώμης, εγκατέλειψαν κάθε φερετζέ, αφηνίασαν και εκτόξευσαν και χυδαίες βρισιές κατά των Θεών μας.

Αυτό το εντελώς αναίτιο και βεβαίως αδικαιολόγητο ανακάτεμα των εικόνων της Θρησκείας μας με τα δρώμενα κάποιων άσχετων άλλων κάτω από καγχασμούς και ειρωνείες (με τίτλους του τύπου "Για γέλια και για κλάματα η σύναξη των δωδεκαθεϊστών – χλαμύδες με σπορτέξ, περικεφαλαίες, δάδες"), ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος το εκλαμβάνει και ως κανονική αρνητική προπαγάνδα εναντίον μίας γνωστής Θρησκείας. Η μέθοδος, παλαιά και γνώριμη, λέγεται "αντιμετώπιση δι' αυθαίρετου συσχετισμού" (με λίγα λόγια, όταν δεν μπορείς να κτυπήσεις αυτόν που θες, βρίσκεις κάτι που να φαίνεται όμοιό του, ή ακόμα και το κατασκευάζεις, και κτυπάς μέσω αυτού τον αρχικό στόχο). Και μην παριστάνουν οι πράξαντες ότι δεν την ξέρουν αυτή την μέθοδο. Θα είναι πιστευτοί όσο πιστευτοί είναι και όταν παριστάνουν ότι έχουν άγνοια περί της αναγνώρισης της Θρησκείας μας.

Για τελευταία φορά, σε ένδειξη καλής θελήσεως, ενημερώνουμε αυτούς που ώφειλαν να ξέρουν για το τι είναι τι και, κυρίως για το τι δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν εμβόλιμα όπου τους βολεύει, με σκοπό την υποτίμηση ή την κανονική δυσφήμιση. Μετά θα έχουμε κάθε δικαίωμα να προστατεύσουμε με κάθε νόμιμο μέσον την Θρησκεία μας και την αξιοπρέπεια των μελών της.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.