« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΠΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ανακοίνωση 342/17.10."2017"

Αηδία και οργή προκάλεσε σε κάθε ελευθερόφρονα πολίτη, η είδηση πως ορθόδοξος παπάς στην πόλη της Σάμης Κεφαλονιάς, απαίτησε από το Διευθυντή του τοπικού Γυμνασίου να νουθετήσει - επιπλήξει εκπαιδευτικό, επειδή σε καθαρά κοσμικά μαθήματα, όπως εκείνο της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής, δεν υπηρετούσε τις… αρχές της ορθόδοξης πίστης και λατρείας! Και το έπραξε αυτό μάλιστα εν ονόματι... ανώνυμων «χριστεπώνυμων γονέων» της ενορίας του, λες και μία χώρα έχει υποχρέωση να διδάσκει στους αυριανούς πολίτες της αποκλειστικά αυτά που θέλει το «κόλλημα» του κάθε αγκυλωμένου ορθόδοξου ενορίτη.

Η επίσημη Πολιτεία είναι βεβαίως προσκυνημένη, ωστόσο ελπιδοφόρα υπήρξε η είδηση ότι το τοπικό συνδικαλιστικό όργανο των εκπαιδευτικών, η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς Ιθάκης, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία στηλίτευσε όπως έπρεπε αυτή την σκοταδιστική και αντιδημοκρατική ενέργεια, καθώς και μία παλαιότερή της. Στην χώρα μας λοιπόν, υπάρχει ακόμα ελπίδα. Την οποία ελπίδα, υποσχόμαστε, θα την διευρύνουμε άπειρα εμείς οι Έλληνες Εθνικοί, που θέλουμε να επιστρέψει κάποτε η πατρίδα μας στο πνευματικό μεγαλείο που της αξίζει.

Και αργά ή γρήγορα, αυτό θα γίνει. Παρά την λυσσαλέα αντίδραση του βυζαντινού καταστημένου, τμήμα της οποίας είναι και το τελευταίο της εφεύρημα να επιστρατεύει διαταραγμένους ή φασίστες, για να εξαπολύουν με δήθεν αρχαιολατρικό προσωπείο αισχρές επιθέσεις κατά της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, κατά του φορέα της και κατά των ηγετών της.

Να βάλουν εφεξής και να κρατήσουν καλά στο μυαλό τους οι μισαλλόδοξοι νοσταλγοί του σκοτεινού Βυζαντίου, ότι οι ημέρες της τρομοκρατίας τους τελειώνουν.

Να βάλουν επίσης και να κρατήσουν καλά στο μυαλό τους, ότι ο εξανθρωπισμός της νεοελληνικής κοινωνίας θα συνεχιστεί ερήμην ακόμα και των προσκυνημένων κυβερνήσεων, που από ιδρύσεως του κράτους και μέχρι τώρα κράτησαν συνειδητά την χώρα στην βαθύτατη πολιτισμική καθυστέρηση που μας έχει οδηγήσει στην κατάντια που όλοι πια βλέπουμε.

Το πρώτο και κύριο πρόβλημα της χώρας μας είναι πολιτισμικό, και αυτονόητα πολιτισμικό είναι και το ξεπέρασμά του. Και σε αυτό το πολιτισμικό πρόβλημα, τεράστια συμμετοχή έχει ο ασφυκτικός παρεμβατισμός της ορθόδοξης μηχανής, ακόμα και σε ζητήματα που πασιφανώς δεν την αφορούν.

Ε, αυτό, όσο περνάει από το χέρι μας, θα φροντίσουμε να το σταματήσουμε.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.