« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΤΟ YOUTUBE ΕΚΡΙΝΕ… «ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙ’ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ» ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!

Ανακοίνωση 346/01.02."2018"

Ο χρεωκοπημένος σε όλα τα επίπεδα Μονοθεϊσμός, θρησκευτικός όσο και εφηρμοσμένος (πολιτικοκοινωνικός, πολιτισμικός, κ.ά.), προσπαθεί απεγνωσμένα στις ημέρες μας να κρατηθεί εν ζωή, επαναφέροντας από το μαύρο παρελθόν του ό,τι πιο αηδιαστικό έχει να επιδείξει η «μεγαλειότης» του. Η μωαμεθανική πλευρά του προσπαθεί να οπισθοδρομήσει ενόπλως στην μεσαιωνική βαρβαρότητα και τώρα η χριστιανική επιχειρεί το ίδιο, αλλά με προτίμηση τον 16ο αιώνα, την εποχή των Πουριτανών.

Η παραφροσύνη σε όλο της το μεγαλείο. Με την υποκίνηση διαφόρων (και διαφόρων αυτοπεριγραφών) αρνητών της ζωής, στην μία χώρα μετά την άλλη, οι μισούντες το ανθρώπινο σώμα επιτίθενται μετωπικά σε κάθε τι που το εκθειάζει. Και επειδή η Ελληνική εθνική τέχνη υπήρξε εκείνη που κατεξοχήν εκθείασε το ανθρώπινο σώμα, και το ίδιο έπραξε η Νεοκλασική του 19ου αιώνος, αμφότερες αποτελούν τον κύριο στόχο των μονοθεϊστών, είτε αυτοί ενεργούν πίσω από φαινομενικά αθώες ετικέτες μοντερνισμού, φεμινισμού, κ.ο.κ., είτε κανονικότατα υπό τα λάβαρα της αρνησιζωϊας και του υπερσυντηρητισμού.

Τα κρούσματα είναι αμέτρητα και όσο πάει γίνονται ολοένα και πιο συχνά και πυκνά. Θα αναφέρουμε χαρακτηριστικά το εσπευσμένο όσο και γελοίο σκέπασμα των γεννητικών οργάνων του κολοσσιαίου αγάλματος του Προμηθέως από τους Σκοπιανούς το 2012 και την προ ολίγων μόλις ημερών απομάκρυνση του περίφημου πίνακα «Ο Ύλας και οι Νύμφες» του Τζων Ουϊλιαμ Ουώτερχαουζ (1896) από την Πινακοθήκη του Μάντσεστερ, ο οποίος 120 χρόνια μετά την δημιουργία του, έγινε αντικείμενο υποτιθέμενου «happening» για να συζητήσουν οι άσχετοι ποια είναι τα όρια του… «πορνογραφικού».

Το πλησιέστερο σε εμάς κρούσμα, ήλθε από το γνωστό Youtube, το οποίο, έπειτα από καταγγελίες αγνώστων διαταραγμένων, χαρακτήρισε «ακατάλληλο δι’ ανηλίκους» το βίντεο της παρουσίασης της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας στο προ δύο ετών Ευρωπαϊκό Συνέδριο των Εθνικών Θρησκειών (ECER) στην Πράγα, επειδή αυτονόητα έδειχνε και Ελληνικά αγάλματα, τα οποία βεβαίως, καθώς οι πρόγονοί μας δεν γνώριζαν ούτε μουλάδες, ούτε ιεροκήρυκες, ούτε ραβίνους, ούτε παπάδες, ούτε άλλους «κοσμικότερους» διαταραγμένους ηθικολόγους, ήσαν γυμνά.

Πληροφορούμε τους στρατευμένους στον χριστιανικό νεο-πουριτανισμό, όπως και στο ισλαμικό αίτημα για επιστροφή στην βαρβαρότητα, πως η προέλασή τους δεν είναι παρά μία προσωρινή προέλαση φαντασμάτων. Γιατί η κάθε απόπειρα επίθεσης στην ανθρώπινη ελευθερία και την κατάφαση της ζωής, όπως άλλωστε και η κάθε μορφή εφηρμοσμένου Μονοθεϊσμού, θα μας έχει απέναντί της. Ο κόσμος της αρνησιζωϊας καταρρέει και δεν θα του κάνουμε την χάρη να πέσουμε στην άβυσσο μαζί του. Το μέλλον ανήκει στον επιστρέψαντα Έλληνα – Aνθρωπο. Τον κατά Λόγον, κατά Φύσιν και κατ’ Αρετήν.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.