Ανακοίνωση υπ' αριθμ. 121 / 21. 9. 2001

«..στα ανόσια έργα τους, έργα του Σατανά. Ας αρνηθούμε κάθε συνεργασία μαζί τους, γιατί είναι συνεργασία με τις δυνάμεις του σκότους, είναι συνεργασία με τον διάβολο η προσπάθεια αναβίωσης της λατρείας του δωδεκαθέου είναι δαιμονολατρία»

«Τουλάχιστον ανατριχιαστικές» θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν οι ύβρεις κατά του πατρογονικού μας Πολιτισμού και της Εθνικής Θρησκείας των Ελλήνων που εξετόξευσαν χθές σε ανακοινώσεις τους, προφανώς σε κατάσταση πανικού, τόσο ο εντόπιος ποιμενάρχης των Ορθοδόξων της Ημαθίας , όσο και οι γνωστοί παρασιτοβιούντες ρασοφόροι που ζουν εις βάρος της υγιούς κοινωνίας με το πρόσχημα του.. «μοναχισμού» (οι τελευταίοι μάλιστα εδήλωσαν με στόμφο ότι δεν ανέχονται την παρουσία των πραγματικών Ελλήνων στα.. «δικά» τους χώματα, λες και τα έφεραν μαζί τους οι ιδρυτές της θρησκείας τους από την Παλαιστίνη !!). Για πρώτη φορά πλέον, οι ρασοφόροι τολμούν να αποκαλέσουν ανοικτά τα θρησκευτικά νομιζόμενα των τιμημένων μη χριστιανών προγόνων μας.. «σατανισμό», «σκότος» και «δαιμονολατρία».

Καταγγέλλουμε σε όλον τον πολιτισμένο Ελληνισμό αυτή την απερίγραπτη θρασύτητα των ρασοφόρων, του να καθυβρίζουν δηλαδή χυδαιότατα την πραγματική, αυτόχθονα και κυρίως ΕΘΝΙΚΗ Παράδοση του τόπου που τους φιλοξενεί, δηλαδή τη ΝΟΜΙΜΟ Παράδοση των Ελλήνων και να διανθίζουν μάλιστα τις ύβρεις τους με ένα σωρό ιστορικά ψέματα, με πρώτο και κύριο το παραμύθι περί τάχα.. μη βιαίας επικρατήσεως του Χριστιανισμού, το παραμύθι περί.. «ανυπάρκτων» και «ανισχύρων» Θεών (τότε γιατί τους τρέμουν; και σε τελευταία ανάλυση πώς μπορεί να είναι «ανύπαρκτες» οι ενσυνείδητες δυνάμεις που κυβερνούν τον Κόσμο; πώς μπορεί αν είναι «ανύπαρκτη» η Αφροδίτη, ακόμη και σε ανθρώπους που υστερικώς απαρνούνται την φύση τους;) και το παραμύθι περί δήθεν.. συνυπευθυνότητος των, υπόδουλων τότε, Ελλήνων Εθνικών προγόνων μας, στους ελάχιστους διωγμούς που έκαμε η τότε Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία για να προστατεύσει την κοινωνική της συνοχή από διαλυτικές και υπονομευτικές δραστηριότητες. Και αποσιωπούν τους πολλαπλάσιους και αγριότερους διωγμούς που οι χριστιανοί εξαπέλυσαν κατά των Ελλήνων από τον 4ο έως και τον 10ο αιώνα, έως σημείου γενοκτονίας. Όπως και αποσιωπούν την προδοτική στάση της κατ’ευφημισμόν αυτοαποκαλουμένης «Εκκλησίας» (σε προσβολή της πραγματικής, πολιτικής και ΒΟΥΛΗΦΟΡΟΥ Εκκλησίας των προγόνων μας) σε όλη την νεοελληνική Ιστορία από τον 15ο αιώνα έως σήμερα. Όπως και δεν μαρτυρούν στον αδαή και παραπληροφορημένο λαό ότι ιστορικώς αυτοί οι ίδιοι οι χριστιανοί υπήρξαν οι πρώτοι σατανιστές, όταν αυτοί προσέδωσαν μέσα στην παράνοια της «θεολογίας» των αρνησίζωων μοναχών των πρώτων αιώνων, προσωπική τάχα και αυτεξούσια υπόσταση στο αόριστο και ασαφές «κακό» («σατάν») των Ιουδαίων μονοθεϊστών.

Είναι πασιφανές ότι τα ψέματα πλέον τελειώνουν. Πολύ σύντομα όλοι αυτοί θα σταθούν κατηγορούμενοι μπροστά στον λαό που επί αιώνες κορόϊδευαν, ελήστευαν, αποχαύνωναν και έστρεφαν ενάντια στον ίδιο του τον εαυτό, ενάντια στις ίδιες του τις ρίζες.
Οι πληροφορίες για τα εγκλήματά τους έχουν πλέον διαδοθεί στον λαό και ημέρα με την ημέρα διαδίδονται όλο και περισσότερο.
Δεν έχουν πια την δυνατότητα να καταπνίξουν την πληροφόρηση των Νεοελλήνων με την πολυαγαπημένη τους βία, ή με την «πιο σύγχρονη» μέθοδο της πλύσεως των νεανικών εγκεφάλων στα ελεγχόμενα σχολεία ή της ομηρίας και διαχειρίσεως απείρων όσων ηλεκτρονικών και εντύπων ΜΜΕ, απανταχού της Ελλάδος, δια του οικονομικού και όχι μόνον εκβιασμού. Η μοίρα τους είναι προδιαγεγραμμένη, μόνο που ούτε ο Θεός τους δεν τους λυπάται για να τους ανοίξει τα μάτια, ώστε να ζητήσουν εγκαίρως συγχώρεση για τα φοβερά εγκλήματά τους κατά τους Ελληνισμού και να τύχουν της συγνώμης μας. Μωραίνει ο «Κύριος», που λένε και οι ίδιοι..

Τα ψέματα τελειώνουν, Και μπορεί οι ανά τόπους λιγόψυχοι Νεοέλληνες να κάνουν προς το παρόν αμέσως πίσω κάθε φορά που οι παπάδες τους κτυπούν τα πόδια, και αυτό δεν τους τιμά καθόλου ως απογόνους Μαραθωνομάχων και Θερμποπυλομάχων, αυτή η πολυτέλεια των «τρεσσάντων» ωστόσο δεν υπάρχει για τους επωνύμους πολίτες των τοπικών κοινωνιών (βουλευτές, νομάρχες, δημάρχους, ιδιοκτήτες ΜΜΕ, κ.ά.). Οφείλουν λοιπόν οι τελευταίοι ν’ αναλαμβάνουν την ευθύνη τού με ποια πλευρά επιτέλους διαλέγουν να σταθούν. Με τα λείψανα του Βυζαντίου ή με τον αληθινό Ελληνισμό; Με την Θεοκρατία ή με τον ελεύθερο και πολιτικό ’νθρωπο; Και ας μας το δηλώσουν αυτό δημοσίως για να ξέρουμε με ποίους επιτέλους έχουμε να κάνουμε.

Ως πρώτη αρχή λοιπόν, με αφορμή τα αισχρολογήματα των ρασοφόρων της Ημαθίας κατά της Εθνικής μας Παραδόσεως, καλούμε τους βουλευτές κ.κ. Γικόνογλου Μόσχο, Χρυσοχοϊδη Μιχαήλ, Φωτιάδη Ηλία και Χαλκίδη Μιχαήλ να μας δηλώσουν αν και αυτοί θεωρούν ότι οι πρόγονοί μας ΑΛΗΘΙΝΟΙ Έλληνες ήσαν.. «δαιμονολάτρες» και «σατανιστές». Οι απαντήσεις ή μη απαντήσεις τους θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα μας προς ενημέρωση των ψηφοφόρων τους, αλλά και παντός άλλου ενδιαφερομένου που θα ήθελε να γνωρίζει την ευρυτέρα θέση των κομμάτων στα οποία ανήκουν αναφορικά με την Εθνική μας Παράδοση.

Με Ελληνικούς Χαιρετισμούς