Ανακοίνωση υπ' αριθ. 145 / 17. 6. 2003

Οι ίδιοι υποκριτές, εθνοκάπηλοι και απατεώνες που αναστάτωναν και διήγειραν με πονηρό και λαϊκίστικο τρόπο, πριν από ελάχιστα χρόνια, την απροστάτευτη και κατευθυνόμενη νεοελληνική κοινή γνώμη, σχετικά με την πρόθεση και μόνον κάποιων επιτροπών εργασίας της Ενωμένης Ευρώπης να τοποθετείται η απαρχή της Ευρωπαϊκής Ιστορίας στις ημέρες τού δια της μάχαιρας εκχριστιανιστού των βορείων Εθνών αυτοκράτορα Καρλομάγνου, με πλήρη αποσιώπηση και απαξίωση του Ελληνικού και Ρωμαϊκού προχριστιανικού παρελθόντος.

Οι ίδιοι υποκριτές, εθνοκάπηλοι και απατεώνες που χρησιμοποιούν την Ελληνικότητα μόνο καταπατητικά και επιλεκτικά, για να κατοχυρώσουν την παράνομη παρουσία τους στον τόπο μας και να αποκρύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις έναντι του Ελληνικού Έθνους, ενθυμούμενοι τον πραγματικό, δηλαδή προχριστιανικό Ελληνικό Πολιτισμό όποτε τους βολεύει και συστηματικά ακρωτηριάζοντάς τον αγρίως για να έρχεται στα άθλια μέτρα τους, αποχωρίζοντας πάντα την Κοσμοαντίληψη και Θρησκευτική έκφραση από τις υπόλοιπες εκδηλώσεις του.

Οι ίδιοι υποκριτές, εθνοκάπηλοι και απατεώνες που μπροστά σε χαυνωμένα, ανιστόρητα και προγραμματισμένα πλήθη παριστάνουν τους... «Έλληνες» την ίδια ώρα που οργανώνουν με παρακλάδια τους Συνέδρια συντονισμού ανοικτής επιθέσεως ενάντια στη ζώσα πλευρά της Ελληνικής Εθνικής Παραδόσεως.

Έδωσαν μανιασμένο αγώνα μαζί με τους Πολωνούς, τους Σλοβάκους και τους Ιταλούς παπικούς συνεργάτες τους για να απαλειφθεί από το υπό διαμόρφωση Ευρωπαϊκό Σύνταγμα η αναφορά ότι ο πολιτισμός της Ευρώπης εδράζει στην υπέρτατη πολιτισμική προσφορά του Εθνικού (μη χριστιανικού) Ελληνικού και Ρωμαϊκού Πολιτισμού και των μεγάλων ανθρωπιστικών ιδεών τους, όπως αυτές επανήλθαν μέσω των Διαφωτιστών. Και το πέτυχαν.

Ας καμαρώνουν λοιπόν όλοι αυτοί οι πραναφερθέντες Ρωμιοί, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι αρχηγοί τους αλλά και οι χιλιάδες «ορντινάτσες» τους, για το «επίτευγμά» τους να εκτοπίσουν τον Εθνικό Πολιτισμό από τον ορισμό της ευρωπαϊκής ταυτότητος.
Θα είναι στους αιώνες ένοχοι εθνικής προδοσίας και ο περίγελως του κάθε συνειδητού Έλληνα.

Λες και δεν κορέσθηκε ωστόσο η όρεξή τους, έχουν επιπρόσθετα επιδοθεί σε μία ακόμη λυσσαλέα προσπάθεια, απαιτώντας να χαρακτηρισθεί μέσα σε... χριστιανικό πλαίσιο η ευρωπαϊκή ταυτότητα. Να ορίσουν δηλαδή τους εαυτούς τους οι σύγχρονοι Ευρωπαίοι μέσα από την κτηνωδία των στρατοπέδων συγκεντρώσεως της Σκυθοπόλεως, την καταγγελία όλων των Επιστημών ως «τεχνών του Σατανά» και της Δημοκρατίας ως «διαβολικού πολιτεύματος» (civitas diaboli), τις πυρπολήσεις των βιβλιοθηκών του Αρχαίου Κόσμου, τις καύσεις των εκατομμυρίων ανθρώπων στις πυρές, τις γενοκτονίες των ιθαγενών Εθνών απανταχού της γής και τις λοιπές πάμπολλες φρικαλεότητες του σταυροφόρου Μονοθεϊσμού.

Σε αυτή την δεύτερη επιδίωξή τους, τους ευχόμαστε ολόψυχα να αποτύχουν παταγωδώς. Στην αντίθετη περίπτωση, η Ενωμένη Ευρώπη θα έχει αυτοχειριασθεί επάνω στον αιματοβαμμένο βωμό του πνευματικού σκότους και της μισαλλοδοξίας μίας Θρησκείας της Ερήμου, η οποία τίποτε απολύτως δεν έχει να κάνει με τις πραγματικές πολιτισμικές ρίζες της Γηραιάς Ηπείρου.