Επιστολή 206 / 10.8.2008

Κύριοι,

Παρά την αυτονόητη αρχή ότι οι συλλογικότητες απαντούν μόνον σε συλλογικότητες, πράγμα που εσείς κατά την δική σας ομολογία δεν είστε («Δεν είμαστε οργάνωση. Δεν ανήκουμε σε καμία πολιτική, οικονομική, κοινωνική, θρησκευτική ομάδα. Δεν έχουμε γραφεία και δεν μας ενδιαφέρει. Δεν είμαστε κερδοσκόποι», δηλώνετε και... καμαρώνετε), θα απαντήσουμε άπαξ στην ουσιαστικά ανώνυμη και ομολογουμένως αγενή, προκλητική και προβοκατόρικη ηλεκτρονική επιστολή σας με τα ακόλουθα λίγα, λακωνικά, λόγια.

Το ΥΣΕΕ δεν δεσμεύεται και δεν ευθύνεται για ο,τιδήποτε γράφεται οπουδήποτε από άτομα που είτε είναι μέλη του, είτε δεν είναι αλλ' απλώς ισχυρίζονται ότι είναι.

Το ΥΣΕΕ είναι φορέας εκπρόσωπος της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας και δεν ασχολείται με τις σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων.

Το ΥΣΕΕ, ως εκπρόσωπος φυσικής Θρησκείας, δεν χωρίζει τους ανθρώπους σε «ομαλούς» και «ανώμαλους», ιδίως στο επίπεδο του ερωτισμού, όπου, όπως έχει διακηρυχθεί σε άπειρα όσα βιβλία σεξολογίας, όλα νομιμοποιούνται αρκεί τα μέρη που συμμετέχουν να συναινούν ή να είναι ικανά να συναινούν (άρα καταδικαστέες πράξεις είναι μόνον ο βιασμός, η επαφή με ανήλικους, η επαφή με διανοητικά καθυστερημένους κ.ο.κ.)

Το ΥΣΕΕ, εάν ποτέ είχε την νομική δυνατότητα να τελέσει γάμους, δεν θα τελούσε βεβαίως (για λόγους θρησκευτικού συμβολισμού και μόνον) γάμους ομοφυλοφίλων, αναγνωρίζει ωστόσο από τώρα και υπερασπίζεται το δικαίωμα όλων των άγαμων ζευγαριών (τόσο των ετεροφυλόφιλων όσο και των ομοφυλόφιλων) να εξασφαλίζουν κοινωνικά τα μέλη τους με πλήρη μεταβίβαση των ασφαλιστικών και κληρονομικών δικαιωμάτων σε ίση ποσότητα με τα έγγαμα.
Αυτά τα ολίγα σε ό,τι αφορά την ουσία της επιστολής σας. Τα υπόλοιπα που γράφετε, και κατά κανόνα είναι οι προτιμήσεις σας επί διαφόρων πολιτικών, σεξουαλικών και ιδεολογικών θεμάτων (τις οποίες εμφανώς θα θέλατε να επιβάλλετε σε όλους τους ανθρώπους εάν είχατε την δυνατότητα, άρα εδώ μπορούμε να μιλήσουμε για «ανωμαλία», τύπου κοινωνικού φασισμού ή μονοθεϊσμού) δεν μας αφορούν.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (ΥΣΕΕ)

- Παρατίθεται η επιστολή που λάβαμε με διατήρηση της ορθογραφίας και της σύνταξης των επιστολογράφων.

From: Epanellinism 
Sent: Saturday, August 09, 2008 1:31 PM
To: ysee
Subject: Επικοινωνία

Εδώ στο Forum http://forum.elefsis.com.cy/index.php?topic=50.0 μέλη υποστηρίζουν θέσεις ομοφυλοφιλικές, υποτιμούν και εξυβρίζουν την λέξη εθνικόφρον, εθνικιστής.
Έχουν θέσεις φιλοκομμουνιστικές φιλονεοταξικές, το μέλος politispittas που υποστηρίζει την ομοφυλοφιλία ισχυρίζεται ότι έχεις σχέση με το ΥΣΕΕ.

Παρακαλώ να λάβετε θέση αν συμφωνείτε με τις απόψεις εδώ στο Forum.
Εάν συμφωνείτε με την τέλεση ομοφυλοφιλικών γάμων από την πλευρά της πατρώας Θρησκείας ;
Αναμένω την απάντηση η οποία θα δημοσιευτεί στο www.epanellinismos.com

Εκ μέρους του www.epanellinismos.com δηλώνω πώς είμαστε κάθετα αντίθετη με τους κίναιδους όπως και με το κάθε τι το αφύσικο που προβάλλετε δημοσίως.
Μπορείς στην προσωπική του ζωή ο καθένας να κάνει ότι θέλει αλλά σε κλειστό χώρο από το κοινό.
Δεν νομίζω να υπάρχει λογικός άνθρωπος που θέλει να νομιμοποιηθεί η ανομία και η παρανομία.
Δεν θα ήθελα να είμαι σε ένα δημόσιο χώρο με την οικογένεια μου και να βλέπουν τα παιδιά μου να φιλιούνται δύο άντρες ή δύο γυναίκες μεταξύ τους, θεωρώ άκρος απρεπείς και προκλητικές τέτοιου είδους απαιτήσεις εκ μέρους των παγκοσμιοποιητών.

Εμείς στο www.epanellinismos.com αγονιζόμαστε για την πατρώα θρησκεία των Ελλήνών έτσι όπως την είχαν οι πρόγονοι μας και τους νόμους που ίσχυαν για όλους τους κίναιδους.
Απορρήπτουμε τις ιδεολογίες όπως: Κομμουνισμός, Χιτλεροφασισμός, Φεμινισμός, Σοσιαλισμός, Καπιταλισμός, Ιμπεριαλισμός, Φιλελευθερισμός κ.λοιπές όπως και ο χριστιανισμός, μουσουλμανισμός, Ιουδαϊσμός, τα θεωρούμε ομοούσια δημιουργήματα των σιωνιστών, με σκοπό την ψευδαντιαπαλότητα και δημιουργία πολλών μετώπων κατά της ανθρωπότητας.
Είμαστε υπέρ του στρατοκρατικού σπαρτιατικού συστήματος με φυσιολατρικές θρησκευτικές αξίες της Αρχαίας Ελλάδος και της διανοητικής ανάπτυξης των πολιτών δια μέσω της φιλοσοφίας και έρευνας, δια να μπορούν να αντισταθούν στις παγίδες των σιωνιστών που απευθύνονται σε πλήθη των αμόρφωτων ανθρώπων.

Ευχαριστώ
Μενέλαος 
Διαχειριστής του www.epanellinismos.com