Ανακοίνωση υπ' αριθμ. 120 / 28. 8. 2001

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ KΡΑΤΟΥΣ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Προφανώς δεν θα πρέπει να είναι και πολύ στα καλά τους οι ρασοφόροι και οι πολλοί δούλοι ή υπάλληλοί τους που κομπάζουν για τις μόλις 3.008.000 υπογραφές που με τα μύρια ζόρια συνέλεξαν μετά από υπερδωδεκάμηνο σάρωμα της Ελληνικής επικρατείας και εξάντληση όλων των μεθόδων ψυχολογικού (και ουχί μόνον...) εκβιασμού, για να στηρίξουν το παράλογο και αναχρονιστικό αίτημά τους να εξακολουθήσει ν' αναγράφεται επάνω σε δημόσια έγγραφα το θρήσκευμα, όπως επί δεκαετίες είχε καθιερωθεί από τους φασιστικούς νόμους του «ελληνοχριστιανού» Μεταξά και των ψυχροπολεμικών επιγόνων του.

Αυτοί που αλαζονικώς ισχυρίζονταν έως τώρα ότι τάχα εκπροσωπούσαν το... 98% (και βάλε...) του Νεοελληνικού Λαού, αποκαλύπτονται τώρα να εκπροσωπούν όχι περισσότερο από το 32,1 % (με βάση τους έχοντες δικαίωμα ψήφου στις τελευταίες εκλογές του «2000», ήτοι 9.365.000 πολίτες) σε μία καθαρά διχαστική μάλιστα κατάσταση, η οποία αξιωματικώς και επαγωγικώς αποδεικνύει πλέον το υπόλοιπο 67,9 % σε σαφώς εχθρικό για εκείνα που πραγματικά εκπροσωπούν οι ρασοφόροι δυνάστες αυτού του τόπου.

Οι τελευταίοι, τολμούν επιπλέον να συγκρίνουν την αριθμητική «δύναμη» των υπογραφών που αγωνιωδώς συνεκέντρωσαν, με τους αριθμούς ψήφων των πολιτικών κομμάτων, καταργώντας κάθε έννοια λογικής (πέραν μάλιστα του ότι, βεβαίως, η θρησκεία που υπηρετούν ουδεμία σχέση έχει με την λογικότητα). Αγνοούν άραγε αυτοί οι παρασιτιζόμενοι της κοινωνίας ότι κανένα απολύτως κόμμα δεν διέθετε ποτέ στην υπηρεσία της προπαγάνδας του τους μηχανισμούς που διαθέτει ανεξόδως και δια βίου η Εκκλησία υπέρ της οποίας εργάζεται το σύνολο σχεδόν των κοινωνικών θεσμών; Η θεοφοβούμενη οικογένεια, το δημοτικό σχολείο, ολόκληρη η Μέση εκπαίδευση, οι ουκ ολίγες θεολογούσες πανεπιστημιακές σχολές (και δεν εννοούμε μόνον την Θεολογική), ο στρατός, το ραδιόφωνο, η τηλεόραση, οι εφημερίδες, οι εθνικές επέτειοι, ακόμη και η Βουλή των Ελλήνων συνεισφέρουν νυχθημερόν στο μεγαλύτερο, πανταχόθεν και δια βίου, κατηχητικό που έχει γνωρίσει ο σύγχρονος κόσμος (εξαιρουμένων ίσως των κοινωνιών τύπου Αφγανιστάν , Ιράν, Ισραήλ, κ.ά.)

Το αποτέλεσμα πάντως των «υπογραφών» που συνέλεξαν κοπιωδώς οι ρασοφόροι, ίσως όντως καλεί σε δημοψήφισμα. Η σιωπηλή πλειοψηφία των 6.350.000 Ελλήνων παρουσιάζεται να στηλιτεύει την οποιανδήποτε ερωτοτροπία με το σκοτεινό Βυζάντιο και τις ονειρώξεις των θεοκρατών και των φασιστών για επιστροφή στους φρικτούς καιρούς που η πολιτική ελευθερία, και η κάθε ελευθερία, διαπομπευόταν στον Ιππόδρομο της Κωνσταντινουπόλεως, με κομμένη τη μύτη και τα αυτιά, προτού οι δήμιοι την ανεβάσουν στην πυρά, ψάλλοντας το «Αλληλούϊα» ή το «τη Υπερμάχω». Είναι όντως η ώρα για ένα καλό και πραγματικά εθνοφελές δημοψήφισμα. Ένα δημοψήφισμα όπου θα καλείται ο Νεοελληνικός Λαός ν' αποφασίσει αν πρέπει, επιτέλους, ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Εδώ και τώρα.