ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ

 • Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών (Υ.Σ.Ε.Ε.) έχει δημιουργηθεί με σκοπό την υπεράσπιση και ανάδειξη της αυθεντικής (Eθνικής) Ελληνικής παραδόσεως, θρησκείας και τρόπου ζωής.
  Το Υ.Σ.Ε.Ε. μάχεται για το δικαίωμα να υπάρχουμε και να ζούμε σύμφωνα με τις Εθνικές Ελληνικές αξίες και ιδεώδη, για μια κοινωνία που η δημοκρατία, η αριστεία, η ελευθεροπρέπεια, η ανθρωπιστική παιδεία και η ανεκτικότητα θα έχουν τον πρώτο λόγο.
  Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν είναι «μία ακόμη» κίνηση στον χώρο των συγχρόνων «ελληνιστών», «ελληνιζόντων» ή «αρχαιολατρών» νεοελλήνων, αλλά μία πανελλήνια και συντονιστική, ενωτική κίνηση-ομπρέλλα, ο φορέας τής προσφάτως (2017) αναγνωρισμένης από την Πολιτεία Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, η οποία, με αδιάσπαστη ιστορική συνέχεια μέσα από αιώνες καταδίωξης, αναδύθηκε προσφάτως στον δημόσιο χώρο, επαναδιεκδικώντας τα όσα της ανήκουν.
  Στις τάξεις αυτής της συλλογικότητος, ανήκουν όχι μόνο άτομα αλλά και ανά την επικράτεια συγκροτημένες ομάδες, καθώς και παραρτήματα στο εξωτερικό.
  Ό,τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα το Υ.Σ.Ε.Ε. το οφείλει τόσο στην οικονομική όσο και ηθική υποστήριξη των μελών και φίλων του και για να συνεχίσει αυτή την επιτυχημένη πορεία του, έχει την ανάγκη, όπως όλες οι μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, της συνέχισης αυτής της οικονομικής και ηθικής υποστήριξης από ανθρώπους που έχουν ευαισθησίες επάνω στα ζητήματα για τα οποία αγωνιζόμαστε.
  Η οικονομική βοήθεια των ευαίσθητων ανθρώπων είναι πολύτιμη, καθώς η χρηματοδότηση του αγώνα μας προέρχεται αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών (τα μέλη υποστήριξης ή αρωγά μέλη, συνεισφέρουν ανά έτος 60 ευρώ) και τις δωρεές των υποστηρικτών μας, που μόνο αυτές κάνουν δυνατή την συνέχιση των διαμαρτυριών μας, των εκδηλώσεών μας, αλλά και διαφόρων άλλων σχεδίων, στα οποία συμπεριλαμβάνονται η απόκτηση σειράς βωμών και Ιερών, καθώς και η ίδρυση μίας Πολυθεϊστικής Βιβλιοθήκης.
  Οι υποστηρικτές μας (μέλη υποστήριξης, αρωγά μέλη) συνεισφέρουν ανά έτος 60 Ευρώ.
 • Those wishing to support our struggle for the moral defense of the Hellenic Ethnic Religion and for its institutional restoration, may pay an annual membership fee of 60,00 euros, payable via paypal (please click on the relative button on the upper right side of our english page).
  Via the same path you may also donate any other amount that you consider helpful to our cause.
  To complete your membership registration, please also fill the form below.
  Thank you for your participation in our sacred struggle
 • H κατάθεση της οικονομικής ενίσχυσης μπορεί να γίνει στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό:
 • ALPHA BANK με αριθμό 385 - 002786 - 000019 (δικαιούχος Κ. Κεχαγιάς)
  ΙΒΑΝ GR36 0140 3850 3850 0278 6000 019
  BIC CRBAGRAA
 • Αφού καταθέσετε την οικονομική ενίσχυση παρακαλούμε αποστείλετέ μας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail και έτος γέννησης) στο ysee@ysee.gr ώστε να σας ταχυδρομήσουμε την απόδειξη είσπραξης και για να ενημερωθείτε για τα προνόμια των υποστηρικτικών μελών μας.
  Προσοχή: για να γίνετε υποστηρικτικό μέλος του Υ.Σ.Ε.Ε. πρέπει να έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας.
 • Η ετήσια οικονομική συνδρομή είναι 60 Ευρώ, κι η ανανέωση της οικονομικής συνδρομής γίνεται κάθε χρόνο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.