Επιστολή υπ' αριθμ. 123 / 5. 2. 2002

Προς τους Διευθυντές των Τηλεοπτικών Σταθμών

EXTRA , ΜΕGA , ΑΝΤΕΝΝΑ , STAR , ALTER , TEMPO , ALPHA , ΤΗΛΕΑΣΤΥ
Κοινοποίηση στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο

Τον τελευταίο καιρό, παρακολουθούμε την εν εξελίξει νοσηρή προσπάθεια κάποιων κακής ποιότητος δημοσιογράφων τηλεοπτικών σταθμών για αυθαίρετη, κακοήθη και ανιστόρητη ταύτιση της Εθνικής Ελληνικής Θρησκείας, αλλά και των λοιπών αρχαίων Θρησκειών που τσουβαληδόν αποκαλούνται «παγανιστικές» με την χριστιανογενή αρνησίζωη αίρεση των οπαδών του υποτιθεμένου.. Σατανά (...).

Πολλοί εξ αυτών μάλιστα, έχουν υπερβεί κατά πολύ τα εσκαμμένα, χρησιμοποιώντας ακόμη και εικόνες Ελλήνων πολιτών που συμμετέχουν σε αρχαιολατρικές πολιτιστικές εκδηλώσεις και εορτές, ως.. «οπτική» επένδυση λαϊκίστικων και εκφοβιστικών «ρεπορτάζ» αναφορικά με τον εντελώς άσχετο προς την προχριστιανική κοσμοαντίληψη «Σατανισμό», εκθέτοντας έτσι με απαράδεκτο, παράνομο, ανήθικο, συκοφαντικό και κακόβουλο τρόπο Έλληνες πολίτες που ουδεμία σχέση έχουν ή επιθυμούν να έχουν με το «διαπραγματευόμενο» θέμα.

Επειδή η εμφανώς συντονισμένη εκδήλωση αυτών των συχνών-πυκνών πλέον κακοηθέστατων πρακτικών, ακυρώνει κάθε πιθανότητα αφελούς ερμηνείας των αιτίων αυτής της νοσηρότητος με βάση την άγνοια, ανιστορικότητα ή απλή ηλίθιότητα όλων αυτών των ασελγούντων επάνω στο λειτούργημα της ενημερώσεως, και με δεδομένη πλέον την εξαλλοσύνη, μισαλλοδοξία και παράνοια της δικτατορευούσης Εκκλησίας (βλ. σχετικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Ημαθίας τον Σεπτέμβριο του «2001») που αποδεδειγμένα ελέγχει, καθοδηγεί και χρησιμοποιεί ένα μεγάλο τμήμα των υποτιθεμένων «λειτουργών της ενημερώσεως» για να βλάψει με κάθε μέσον το ρεύμα επανελληνίσεως που παρατηρείται εδώ και 2 δεκαετίες στη χώρα μας, εκτιμούμε ότι η όλη κακουργία εντάσσεται σε ευρύτερο σχέδιο να δημιουργηθεί υστερική και παραληρηματική αντίδραση της απληροφόρητης μάζας ενάντια στην επιστροφή του Έθνους μας στην αυθεντική του παράδοση, Παιδεία, Θρησκεία και Βιοθεωρία.

Δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία για αυτές τις άθλιες πρακτικές. Ώφειλαν να γνωρίζουν καλά Ιστορία αλλά και στοιχειώδη δημοσιογραφική δεοντολογία οι ως άνω τηλεδημοσιογράφοι πολύ πριν ανοίξουν το στόμα τους για να εκτοξεύσουν τις βρωμιές και χυδαιότητές τους, ντύνοντας τα μάλιστα με συνειρμοπαραγωγικές εικόνες κατά τη γνωστή σταλινική και χιτλερική μεθοδολογία («οι γνώμες της μάζας και οι πράξεις της, καθορίζονται από τις άμεσες εντυπώσεις που προκαλούνται επάνω στις αισθήσεις της» τόνιζε ο ίδιος ο Χίτλερ).

Ώφειλαν να γνωρίζουν ότι οι προχριστιανικές φυσικές και πολυθεϊστικές Θρησκείες των Εθνών της γής (αυτές που οι ιουδαιοχριστιανοί απεκάλεσαν μετά την βιαία επικράτησή τους με τον όρο «παγανιστικές», για να τις μειώσουν τσουβαληδόν ως τάχα απευθυνόμενες σε αμόρφωτους χωρικούς - pagani) δεν είχαν ούτε καν υποψία της ιουδαιοχριστιανικής παραισθήσεως του «απολύτου Κακού», πόσο μάλλον περί του υποτιθεμένου Σατανά.

Ώφειλαν επίσης να γνωρίζουν ότι ο τελευταίος αποτελεί ένα καθαρά χριστιανικό εφεύρημα, αφού ο Χριστιανισμός ήταν εκείνος που παρέλαβε από τον «πατέρα» του Ιουδαϊκό μονοθεϊσμό τη λέξη «Σατάν», η οποία απλώς περιέγραφε αορίστως το «Κακό», και την αναβάθμισαν σε όνομα αυθυπάρκτου τάχα προσώπου-θεότητος που δήθεν δέχεται επικλήσεις και εξουσιάζει μάλιστα των κόσμο των θνητών.

Ώφειλαν, τέλος, να γνωρίζουν οι άθλιοι ότι η Εθνική Ελληνική Θρησκεία, αυτή η αγία μήτρα από την οποία ανεδύθησαν η Φιλοσοφία, η Λογοτεχνία, το Θέατρο, η Πολιτική Θέσμιση, οι Καλές Τέχνες, οι Αγώνες, ο Ανθρωπισμός και κάθε τι που έχει σήμερα να επιδείξει ως ανώτερο και ωραιότερο η πεπολιτισμένη ανθρωπότητα, στέκει και θα στέκει αιωνίως χιλιάδες βαθμίδες υψηλώτερα από τις δεισιδαιμονικές και αρνησίζωες μονοθεϊστικές Θρησκείες (είτε αυτό αρέσει είτε όχι στους προσκυνητές τους), και κανείς μα κανείς δεν μπορεί να την περιγελά δίχως ο ίδιος να γίνεται περίγελως στα μάτια αυτών που γνωρίζουν.

Κύριοι Διευθυντές,

Σε κατάληξη όλων των παραπάνω, σας καλούμε να επιληφθείτε αμέσως και προσωπικώς για την μη επανάληψη αναλόγων δημοσιογραφικών τερατουργιών, κάνοντας αυστηρές συστάσεις στους υφισταμένους σας ή συνεργάτες σας παραγωγούς. Διαφορετικά, μετά λύπης μας, είμαστε υποχρεωμένοι να προτρέψουμε όλους τους κατά τα πάτρια Έλληνες να στρέφονται νομικώς εναντίον σας, με μηνύσεις ή αγωγές, κάθε φορά που είτε προσβάλλεται βαναύσως το θρησκευτικό τους συναίσθημα, είτε υφίστανται οι ίδιοι προσωπική ή επαγγελματική βλάβη από τον αυθαίρετο συσχετισμό τους με τις λεγόμενες «αιρέσεις» ή «καταστροφικές λατρείες». Αυτά τα ολίγα για την φιλοσοφικότητα του λακωνίζειν. Ελπίζουμε να πρυτανεύσει η λογικότητά σας και όχι οι μαυροπροπαγανδιστικές ανάγκες των εκκλησιαστικών, παρεκκλησιαστικών και περιεκκλησιαστικών κύκλων.