Ανοικτή επιστολή υπ' αριθ. 128 / 13. 3. 2002

Προς το Δημοτικό Συμβούλιο Προσοτσάνης
Fax: 0522-023333

Κύριοι,

με θλίψη για την κατάντια αυτής της χώρας που κάποτε εδίδαξε το «θεάσθαι», αρχή της Φιλοσοφίας και του Πολιτισμού, σε όλη την ανθρωπότητα, πληροφορηθήκαμε από τον Τύπο (Athens News, 8. 3. 2002) για την αχαρακτήριστη απόφασή σας να αποφασίσετε ματαίωση καρναβαλικών εκδηλώσεων στην πόλη σας υπό την πίεση των εντοπίων ρασοφόρων δυναστών, οι οποίοι με τον συνήθη λαϊκισμό τους αντιπαρέβαλαν μέσω αφισών.. πεινασμένα παιδάκια στις εκδηλώσεις σας, καθώς και, με την επίσης συνήθη μισαλλοδοξία τους απεκάλεσαν «σατανικό» το καρναβαλικό έθος.

Είναι ντροπή, εσείς, ελεύθεροι πολίτες ενός ΜΗ θεοκρατικού Κράτους, εκλεγμένοι σε ένα αξίωμα με πολιτικό τρόπο (με έναν τρόπο δηλαδή που κατήργησε για περισσότερο από χίλια έτη η χριστιανική Θεοκρατία), αντί να αποστομώσετε τους ψεύτες και αρνησίζωους στρατιώτες της βυζαντινής αυταρχίας, να κάμπτετε αντιθέτως εμπρός τους τόσο χαμηλά την σπονδυλική σας στήλη και να υποτάσσεστε στην αρρωστημένη οπτική τους. Δεν πέρασε άραγε από το μυαλό σας, ούτε σε έναν εξ υμών, να απαντήσετε ότι τα πεινασμένα παιδιά του κόσμου δεν θα τραφούν από τα ελάχιστα έξοδα ενός Καρναβαλιού, αλλά από την άμεση ρευστοποίηση τμήματος της αμύθητης περιουσίας των ρασοφόρων; Δεν πέρασε άραγε από το μυαλό σας να απαντήσετε ότι, το Καρναβάλι δεν είναι «σατανικό» (είναι γνωστό ιστορικώς άλλωστε ότι ο υποτιθέμενος Σατανάς είναι δημιούργημα του Χριστιανισμού), αλλά λαϊκή εορτή, απολύτως σύμφωνη με την Εθνική μας, δηλαδή προχριστιανική Παράδοση, Θρησκεία και Τρόπο, για την οποία οφείλατε να είστε υπερήφανοι, πολύ περισσότερο μάλιστα από το ότι σήμερα μέσω του νηπιοβαπτισμού μας παρουσιάζουν υποχρεωτικώς ως «χριστιανούς»;

Ζείτε σε μία κατ' εξοχήν Ελληνική γή, στα εδάφη των αρχαίων Δυράμων ή Υδράμων, όπου επί χιλιάδες χρόνια ετιμάτο πρώτος μεταξύ άλλων εθνικών μας Θεών (Απόλλων, ’ρτεμις και Ηρακλής) ο Θεός Διόνυσος, ο Θεός της ζωής, της βλαστήσεως και της μεθέξεως στα αθάνατα και αιώνια φυσικά θέσμια. Για αυτό πρέπει να καμαρώνετε ως Έλληνες, όχι να εντρέπεστε. Και να τιμάτε, όχι μόνον κάθε Αποκριές, αλλά καθημερινώς, το πνεύμα του Εθνικού μας Θεού, δίχως να δίνετε την παραμικρή σημασία στα μισαλλόδοξα γρυλίσματα των εκπροσώπων του Βυζαντινού, δηλαδή μεσαιωνικού, σκότους. Στο πνεύμα διχασμού που ολοένα και συχνότερα καλλιεργούν οι τελευταίοι, όσοι αισθάνονται πραγματικοί Έλληνες, πρέπει να απαντούν συνεχώς ότι επιλέγουν και θα επιλέγουν πάντοτε το έμφυτο «Έλλην» από το επίκτητο «Χριστιανός». Οι άλλοι, όσοι δηλώνουν το αντίθετο, ας χαίρονται την επιλογή τους, που, συν τοίς άλλοις, θα τους κάνει και απολύτως συμβατούς με τους από βορρά γείτονές μας. Απλώς να μη μολύνουν το Εθνικό όνομα «Έλλην» χρησιμοποιώντας το όπως βολεύει την ξενόφερτη Θρησκεία τους.

Κύριοι, ελπίζουμε η παρούσα επιστολή να σας βοηθήσει να αποκτήσετε την απαραίτητη για δημόσιους άνδρες αυτοπεποίθηση και παρρησία, ώστε στο εξής να μπορείτε να κρατάτε άκαμπτη την ράχη σας μπροστά στους τοποτηρητές της Βυζαντινής θεοκρατίας. Για εφέτος βεβαίως «εκάη» δια της αποφάσεώς σας η δυνατότητα να τιμήσετε την καταγωγή σας. Ας επανορθώσετε του χρόνου με ένα λαμπρό και, πάνω από όλα, Ελληνικότατο Καρνάβαλι. Εκείνες τις ημέρες, οι ρασοφόροι της περιοχής σας και οι οπαδοί τους, ας εκδράμουν στο.. Ισραήλ.

Με Εθνικούς Ελληνικούς χαιρετισμούς,

Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών / Γραμματεία

Κοινοποίηση:
Νομάρχη Δράμας, Εφημ. «Ηχώ» Δράμας, Εφημ. Δραμινή «Καθημερινή», Εφημ. «Πρωϊνός Τύπος» Δράμας, Βουλευτές Δράμας κ. Κωνσταντίνου, κ.κ Παπαδόπουλο και Δαϊλάκη