Ανακοίνωση υπ' αριθ. 129 / 26. 3. 2002

Εμείς οι Έλληνες Εθνικοί, καταγγέλλουμε σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο την μεθοδευόμενη καταστροφή ενός πολύ καλά διατηρημένου τμήματος των Μακρών Τειχών του Θεμιστοκλέους, πλάτους 5 μέτρων, κατά τις εργασίες ενός ακόμη «Ολυμπιακού» (...) έργου στη συμβολή των οδών Κηφισού και Ποσειδώνος στο Μοσχάτο.

Μόνη λογική για αυτή την αναίτια καταστροφή του θαυμαστού τείχους από ανάξιους απογόνους των πραγματικών Ελλήνων, που κανονικά θα έπρεπε εδώ και δεκαετίας να το έχουν ανασκάψει και φέρει στο φώς με κάθε κόστος εργασίας και απαλλοτριώσεων, είναι η μη αύξηση του προϋπολογισμού του έργου και η αποφυγή καθυστερήσεων μη επιθυμητών στα φανερά και κρυφά αφεντικά που έχουν καρφώσει χρονόμετρο στο σβέρκο του νεο-Ελληνικού λαού για «ετοιμότητα» υποδομής πριν από τις θλιβερές ημέρες του 2004 στη διάρκεια των οποίων θα εξευτελισθεί ο αυθεντικός Ολυμπισμός και μέσα στην ίδια την χώρα που τον εδόξασε στο προχριστιανικό παρελθόν.

Οι καταστροφείς βεβαίως δεν πρωτοτυπούν. Αυτό γινόταν, γίνεται και θα γίνεται κατά κόρον στη νεο-Ελλάδα, η οποία θεωρεί «πέτρες» τα αρχιτεκτονήματα, μνημεία, ακόμη και Ιερά των πραγματικών Ελλήνων και, αντιθέτως, αναστηλώνει με κατάνυξη κακόγουστα βυζαντινά κτίρια, ακόμη και σε περιοχές που απαξιούν να δεχθούν τις βασικές και ελάχιστες υποχρεώσεις τους απέναντι στο πολιτικό Νεοελληνικό Κράτος. Μόνη ελπίδα αλλαγής σκηνικού είναι η διαφορετική παιδεία, ο σεβασμός στον πραγματικό Ελληνισμό, η ιστορική συνείδηση και, κυρίως, η ύπαρξη δημοσίων ανδρών που θα σέβονται την χώρα που τους φιλοξενεί και τους δανείζει το Εθνικό όνομα της.