Ανακοίνωση 199 / 28.1.2008
Περί της εκμίσθωσης σε επιχειρηματία του αρχαιολογικού χώρου με το ιερό του Απόλλωνα στην νήσο Ανάφη από την μονή Προφήτη Ηλία Θήρας.
Ενημερωθήκαμε από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την εκμίσθωση από την μονή Προφήτη Ηλία Θήρας σε ιδιώτη επιχειρηματία 3400 στρεμμάτων στην νήσο Ανάφη στα οποία περιλαμβάνεται και ένας αρχαιολογικός χώρος, το πανάρχαιο και σημαντικότατο Ιερό του Θεού Απόλλωνος Αιγλήτου.
Για ακόμη μια φορά και ενώ το καλοκαίρι εκδηλώθηκε έντονη κοινωνική κατακραυγή για τις εδαφικές απαιτήσεις και περίεργες συναλλαγές διαφόρων χριστιανικών νομικών προσώπων, όπως λ.χ. η μονή Πεντέλης, η μονή Καισαριανής κ.ά, οι οποίες οδήγησαν αν όχι αμέσως, σίγουρα εμμέσως σε διακύβευση του εθνικού δασικού μας πλούτου, παρατηρούμε τώρα την συνεχιζόμενη προσπάθεια καταπάτησης και καταστροφής των ιερών μας τόπων από την Ορθόδοξη Εκκλησία και τους επιτηδείους ιδιώτες που συνεργάζονται με το βυζαντινό κατεστημένο.
Γι' αυτόν τον λόγο καλούμε:
1. Τους φιλαλήθεις δημοσιογράφους που αναδεικνύουν τέτοια μείζονος σημασίας θέματα να συνεχίσουν να βαδίζουν στην άξια ατραπό της αποκάλυψης της αλήθειας, ανασύροντας από την λήθη της συνωμοσίας της σιωπής ζητήματα ουσίας που έχουν να κάνουν με τον πολιτισμό μας, με την ίδια μας την ύπαρξη ως Ελλήνων, χωρίς να φοβούνται τα όποια συμφέροντα ή την δήθεν «δημοτικότητα» των κατασκευασμένων θεμάτων αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.
2. Τους ευσυνείδητους εργαζομένους στις αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες να μην αφήσουν άλλο τους θεοκρατικούς μηχανισμούς και τα πέριξ αυτών ιδιωτικά οικονομικά συμφέροντα να υπονομεύουν το έργο των υπηρεσιών τους, αλλά να ορθώσουν το ανάστημά τους και να λάβουν όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα που τους επιτρέπει η θέση τους, ώστε να σταματήσει επιτέλους η καταστροφή των εθνικών μας συμβόλων, της Ιστορίας και του πολιτισμού μας.
3. Τον πνευματικό κόσμο της χώρας να πάρει επιτέλους δυναμική θέση μέσα στην κοινωνία, σε μια ύστατη προσπάθεια να απαγκιστρωθεί η χώρα από την θεοκρατία και τον σκοταδισμό, χωρίς να φοβούνται τις κατασκευασμένες θεοκρατικές αντιδράσεις. Η γνώση είναι το όπλο μας και αυτή η γνώση είναι προϊόν του πολιτισμού που οι άθλιοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να καταπατήσουν, να αφανίσουν, να ξεπουλήσουν.
4. Τους εν Ελλάδι θεοκράτες να σταματήσουν να θεωρούν τον εαυτό τους ως εκπροσώπους της μοναδικής αληθείας την οποία πρέπει να επιβάλουν στους «απίστους», να σεβασθούν επιτέλους τα ανθρώπινα δικαιώματα, τους νόμους του κράτους που ανέχεται την συχνά υπονομευτική τους δράση, να σεβασθούν τον εθνικό πολιτισμό της χώρας που με την βία υποχρεώθηκε σε άλλες σκοτεινές εποχές να τους φιλοξενεί εδώ και 16 αιώνες. Να πάψουν να εκμεταλλεύονται οικονομικά την πατρίδα μας που κακώς νέμονται βάσει προεπαναστατικών τίτλων «ιδιοκτησίας» και σκανδαλωδών νόμων προγενέστερων καθεστώτων και να πάψουν να καταστρέφουν τα εναπομείναντα Ιερά του εθνικού μας πολιτισμού.
5. Τους προϊσταμένους των διαφόρων πολιτειακών και κρατικών αρχών, τους οποίους το Ελληνικό Έθνος έχει εκλέξει ή διορίσει θεματοφύλακες των συμφερόντων του, να πάψουν να συνεργάζονται και να διαπλέκονται με το βυζαντινό κατεστημένο. Το συμφέρον του Ελληνικού λαού ταυτίζεται με τον πολιτισμό των προγόνων του, τα έργα του και τις αξίες του. Τους καλούμε λοιπόν, εάν θεωρούν εαυτούς ανήμπορους να υπερασπισθούν τα παραπάνω, να παραιτηθούν αμέσως ώστε να πάρουν την θέση τους άλλοι αξιότεροι.
Η υπομονή των Ελλήνων Εθνικών, των Ελλήνων που εμπράκτως τιμούν τα σεβάσματα των προγόνων μας, έχει προ πολλού εξαντληθεί. Δεν πρόκειται να καθίσουμε άλλο άπραγοι, βλέποντες συνεχώς να καταστρέφεται της πατρίδας μας το κορμί και η ψυχή.
