Ανακοίνωση 201 / 11.3.2008

Εμείς που εκπροσωπούμε την καταπιεζόμενη Ελληνική Εθνική Θρησκεία, την Θρησκεία στην οποία ανήκαν οι αρχαίοι Ναοί της Ελλάδος τους οποίους διαχειρίζεται σήμερα η Ελληνική Πολιτεία ως «αρχαιολογικούς» χώρους, εκφράζουμε την πλήρη ηθική συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στους 12 Θιβετανούς νεαρούς ακτιβιστές που στις 10 Μαρτίου «2008» δέχθηκαν την επίθεση της Ελληνικής Αστυνομίας και περίπου 20 εγκάθετων Κινέζων «αρμοδίων» (τι ντροπή!), όταν, στα πλαίσια μίας ειρηνικής διεθνούς εκστρατείας διαμαρτυρίας θέλησαν απλώς να κάψουν θυμίαμα και να ανάψουν από τον Ναό του Θεού Διός στον ιερό χώρο της Ολυμπίας, του Θεού που κατ' εξοχήν εγγυάται την πολιτική ελευθερία, την δάδα της ελευθερίας του έθνους και της Θρησκείας τους.

Οι δικαιολογίες αυτής της καταστολής, είναι κυριολεκτικά γελοίες:

1. Ειπώθηκε ότι οι ακτιβιστές «δεν είχαν πάρει ειδική άδεια». Μα εδώ σπανίως χορηγείται ειδική άδεια ακόμα και σε εμάς τους Έλληνες Εθνικούς που θέλουμε να προσευχηθούμε στους ιερούς μας τόπους, την ώρα που οι μικροί και μεγάλοι Ζαχόπουλοι του αρμόδιου Υπουργείου επιτρέπουν στους ρασοφόρους να εισβάλουν σε χώρους Εθνικών Ναών και να εξορκίζουν ή να ασχημονούν παντοιοτρόπως κατά της λατρευτικής φύσης αυτών των χώρων (βλ. κάρφωμα σταυρού και «λειτουργία» στον Άρειο Πάγο, «αγιασμός» στον χώρο του Δίου, κ.ά.)!

2. Ειπώθηκε (δυστυχώς από τον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κ. Αηδόνη) ότι δήθεν η ιερότητα του χώρου... προσεβλήθη, επειδή αυτός εκφράζει... «σύνθεση και όχι αντιπαράθεση» και εμείς, οι πλέον αρμόδιοι για το τι εκφράζει ο συγκεκριμένος χώρος, και κάθε άλλος χώρος Ελλήνων που περιέχει ερείπια Ιερών μας, απλώς μένουμε άναυδοι. Από πού το συμπεραίνει αυτό ο κ. δήμαρχος; Ξέρει τι συμβόλιζαν και εξακολουθούν να συμβολίζουν οι πραγματικοί Ολυμπιακοί Αγώνες, δηλαδή εκείνοι των Ελλήνων, όχι του ντε Κουμπερντέν; Έχει ιδέα τι σημαίνει για την Ελληνική Εθνική Θρησκεία ο ΘΕΟΣ Αγών;

Λυπούμαστε πραγματικά που τα Ιερά μας είναι σήμερα παραδομένα σε χέρια άσχετων ή αναρμοδίων και που η Θρησκεία μας δεν έχει ακόμα παλινορθωθεί στην πατρίδα μας με την πλήρη τιμή που της αξίζει. Γιατί τα ελεύθερα και λειτουργικά Ιερά μας, τα δικά μας Ιερά, τα Ιερά των Ελλήνων, δεν θα ζώνονταν από αστυφύλακες και επικουρούντες τραμπούκους, αλλ' αντιθέτως θα φιλοξενούσαν με χαρά κάθε εκδήλωση ανθρώπων που, όπου γης, αγωνίζονται για το δίκιο τους, πόσο μάλλον όταν αυτό το δίκιο αφορά την ελευθερία, την αξιοπρέπεια, το έθνος και την Θρησκεία τους.