Ανακοίνωση 247 / 20.1.2012

Την ώρα που η ζαλισμένη ρωμιοσύνη έρχεται αντιμέτωπη όχι μόνο με την ωμή αλήθεια της οικονομικής της πτώχευσης αλλά και με την, έως τώρα επιμελώς καλυμμένη, βρώμα του βυζαντινού κοινωνικού βόθρου, μικρό μόνο δείγμα του οποίου είναι η άρτι αποκαλυφθείσα ευσεβής και ψευδοπατριωτική συμμορία της Θεσσαλονίκης, το Νεοελληνικό θεοκρατούμενο Κράτος επιμένει να εκπορνεύει πράγματα που ουσιαστικά δεν του ανήκουν.

Λίγες μόνον ημέρες μετά τις αισχρές δηλώσεις του ανεκδιήγητου βουλευτή της «Νέας Δημοκρατίας» κ. Γιακουμάτου να νοικιαστούν σε ιδιώτες τα αιχμάλωτα Ιερά των πραγματικών Ελλήνων που σήμερα έχουν υποβιβαστεί σε «αρχαιότητες», σπεύδει το Νεοελληνικό θεοκρατούμενο Κράτος δια του υπουργού κ. Γερουλάνου και του αναπληρωτή υπουργού (οικονομικών) κ. Σαχινίδη να προσφέρει και... εκπτώσεις στον άθλιο τιμοκατάλογο που εδώ και κάποια έτη διατηρεί για κερδοσκοπία από την εικόνα και μόνον των Ιερών μας. Η απόκτηση άδειας χρήσης «αρχαιολογικών» χώρων για τηλεοπτικά συνεργεία και επαγγελματίες φωτογράφους κάθε είδους φθηναίνει τώρα, και το Νεοελληνικό θεοκρατούμενο Κράτος ανακράζει δίχως ντροπή το «περάστε κόσμε!» για να καγχάζει έμμεσα ή απροκάλυπτα το κάθε είδους «Μπλούμπεργκ» ότι «η Ακρόπολη υποκύπτει στην κρίση».

Το διεφθαρμένο και θεοκρατούμενο Νεοελληνικό Κράτος, που σε εμάς τους νόμιμους κληρονόμους αυτών των χώρων έχει το θράσος ν' απαγορεύει την πρόσβαση για λατρευτικούς σκοπούς, «πουλάει» ακόμα και την εικόνα των δικών μας σεβασμάτων για να γεμίσει τις μαύρες τρύπες του απύθμενου δημόσιου χρέους, μεγάλο τμήμα του οποίου έχει δημιουργηθεί από την συντήρηση ενός τεράστιου πλήθους αργόσχολων παπάδων, προπαγανδιστών θεολόγων και αντικοινωνικών μοναχών, αμέτρητων εκκλησιών και αμέτρητων μοναστηριών, αλλά και ξένων πατριαρχείων που καμμία απολύτως σχέση δεν θα' πρεπε να είχε μαζί τους ένα κράτος που είναι στοιχειωδώς ανεξάρτητο και στοιχειωδώς κοσμικό.

Εκπτώσεις λοιπόν ακόμα και στην εκπόρνευση. Ο απόλυτος εξευτελισμός, καθαγιασμένος μάλιστα από το απίθανο «επιστημονικό» ιερατείο που ονομάζεται Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και διαχειρίζεται τα ερείπια των δικών μας Ιερών, παρά το ότι αποδεδειγμένα οι άνθρωποι που το συγκροτούν ελάχιστη γνώση έχουν για το πνευματικό περιεχόμενο εκείνων που οι ίδιοι, και πολύ βολικά γι' αυτούς, χαρακτηρίζουν ως «αρχαιότητες».

Για εμάς τους Έλληνες Εθνικούς, απλώς προστίθεται μία ακόμη ασυγχώρητη προσβολή των Ιερών μας σεβασμάτων σε έναν κατάλογο μακρύ. Πάρα πολύ μακρύ. Οι επιδεικτικά βέβηλοι, χλευαστές και ιερόσυλοι θα πρέπει όμως κάποια στιγμή να καταλάβουν ότι η ανοχή μας έχει εξαντληθεί. Είναι ζήτημα κοινού νοός το να κατανοήσει κανείς ότι δεν μπορεί επ' άπειρον να ασχημονεί, να ασυδοτεί και να προσβάλλει.