Ανακοίνωση 248 / 17.2.2012

Η είδηση της ληστείας στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας, αν και μας προξένησε βαθύτατη θλίψη, δεν μας εξέπληξε.
Τα λιγοστά κονδύλια που διαθέτει το (λεγόμενο) «Ελληνικό» Κράτος για την συντήρηση και φύλαξη των Aρχαιολογικών Μουσείων και Αρχαιολογικών Xώρων, υπέστησαν και νέες περικοπές λόγω της περιβόητης «κρίσης» (που είναι πάνω απ' όλα και πριν απ' όλα κρίση αξιών του χριστιανικού και οικονομίστικου κόσμου), έτσι ώστε ένα Μουσείο στο οποίο εκτίθενται κάποιοι από τους πολυτιμότερους πολιτιστικούς θησαυρούς των πραγματικών Ελλήνων να φυλάσσεται από μία και μοναδική φύλακα και να μην υπάρχουν άλλα αποτελεσματικά μέτρα ασφαλείας.

Ξέρει βέβαια το (λεγόμενο) «Ελληνικό» Κράτος να φυλάει καλά τα μοναστήρια του. Ξέρει να προστατεύει (αλλά από ποιους, άραγε;), αλλά και να ενισχύει πολύτροπα εκείνους που πρώτοι επιτέθηκαν στον πραγματικό Ελληνικό Πολιτισμό και τον Ελληνικό Ανθρωπισμό, αυτούς που με τη βία επέβαλαν τις δικές τους απόψεις και μετέτρεψαν έναν πάλαι ποτέ ένδοξο λαό σε αποβλακωμένο ποίμνιο που δέχεται να του κόβουν τις συντάξεις του για να εξοικονομηθεί το 1/3 μόνο από όσα χάρισε και εξακολουθεί κάθε χρόνο να χαρίζει με συγκεκριμένο νόμο από το 2004 το (λεγόμενο) «Ελληνικό» Κράτος στους θεοκράτες δίκην φοροαπαλλαγής. Ξέρει το (λεγόμενο) «Ελληνικό» Κράτος όχι μόνο να προστατεύει αλλά και να επιχορηγεί σε βάρος του Ελληνικού Έθνους μόνο το πολυπληθέστατο παπαδαριό και τους ζάπλουτους και διεφθαρμένους μοναχούς.

Αρκεί άραγε για να λήξει το θέμα η θεατρινίστικη υποβολή παραίτησης του υπουργού πολιτισμού -που βεβαίως δεν θα γίνει τελικά δεκτή!-, του ίδιου υπουργού που έθαψε τον «Βωμό των 12 Θεών» αφού προγενέστερα δήλωσε μπροστά στον τηλεοπτικό φακό πως «δεν έχουμε σχέση» με τους Αρχαίους Έλληνες; Βεβαίως και όχι!

Ας αφήσουν καλύτερα τα ρηχά προσχήματα και τις δήθεν «ευθιξίες». Αυτοί που παριστάνουν το «Ελληνικό» Κράτος είναι αποδεδειγμένα ανίκανοι να διαφυλάξουν το ιστορικό - εθνικό κληροδότημα αυτού του τόπου. Είναι ανίκανοι να διαφυλάξουν την ιερή παρακαταθήκη του πολυθεϊστικού πολιτισμού των πραγματικών Ελλήνων και του έθους της ευγενικής άμιλλας. Είναι γνήσιοι συνεχιστές του έργου του ανθέλληνα αυτοκράτορα της Νέας Ρώμης του Βοσπόρου Θεοδοσίου, εκείνου που -μεταξύ πολλών άλλων εγκλημάτων του κατά του πολιτισμού, κατά του Ελληνικού Εθνισμού και κατά του Ανθρώπου- κατήργησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι ερήμωσε την Ολυμπία. Σε εκείνον λοιπόν ας είναι αφιερωμένη η σημερινή ημέρα. Και στους ομοθρήσκους του που παριστάνουν το «Ελληνικό» Κράτος η σημερινή ξεφτίλα.