Aνακοίνωση 250/14.3.2012

Στους καιρούς της «Τρόϊκας», όπου συντελείται μία βιαιότατη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού παράλληλα με μία αόρατη αλλά μεθοδική γενοκτονία του ελληνικού Έθνους (ποιος σημερινός νέος θα κάνει άραγε οικογένεια με εισόδημα 450 ευρώ;), θα περίμενε κανείς τουλάχιστον ότι αυτονόητα το Ελληνικό Κράτος θα παρίστανε το «τεχνοκρατικό» και όχι το απροκάλυπτα θεοκρατικό. Κι όμως! Ο πνευματικός του κ. Βενιζέλου και ο πνευματικός του κ. Σαμαρά έθεσαν επικεφαλής του Υπουργείου «Παιδείας» τον πνευματικό του κ. Γεωργίου Μπαμπινιώτη, ενός ανθρώπου δηλωμένα υπηρέτη των ρασοφόρων αλλά και (με παλαιότερα άρθρα του και όχι μόνον) εχθρού του Ελληνικού Εθνισμού.

Η νυν επιλογή αρκείται βεβαίως στο να φοράει ο επιλεγείς, ασχέτως του εσωτερικού του κόσμου, «κοσμικό» κοστούμι. Η επόμενη επιλογή ίσως απαιτεί κανονικό ρασοφόρο «επιστήμονα» σαν λ.χ. τον κ. Μεταλληνό ή τον κ. Τσουρό, γιατί όχι και κανέναν αγιορείτη «πεφωτισμένο» τύπου πατρός Παϊσίου ή, ακόμη χειρότερα, του αλησμόνητου Παπουλάκου.

Βεβαίως, διπλά υπόδουλοι στους στυγνούς ξένους οικονομικούς επικυρίαρχους και τους φορολογικά ασύδοτους βυζαντινούς θεοκράτες, οι τρομαγμένοι μπροστά στο αύριο Νεοέλληνες δεν φαίνεται να κατανοούν μια σειρά από πολλά αδιανόητα που τους έχουν φέρει στην σημερινή κατάσταση, πόσω μάλλον ότι τώρα πια το μυαλό και η ψυχή των παιδιών τους δεν θα γίνονται σαλάτα από την διαμόρφωση που σχεδιάζει κάποιος τοποτηρητής των ρασοφόρων αλλά απροκάλυπτα και απ' ευθείας από τους ίδιους τους ρασοφόρους. Κανονική επιστροφή στον Μεσαίωνα. Για να ταιριάζει και στην δουλοπαροικία που οι άλλοι δυνάστες, οι ξένοι, ήδη έχουν επιβάλει κανονικά και με το νόμο στον σταθερά φτωχοποιούμενο ελληνικό λαό.

Με την άνεση του απόλυτου πλέον κυρίαρχου που νέμεται την επικράτειά του, ο επικεφαλής της ελλαδικής θεοκρατίας κ. Ιερώνυμος, δεν είχε ενδοιασμό να καλέσει στο ανάκτορό του τον νέο υπουργό «Παιδείας» για να δηλώσει αυτός και συμβολικά την ήδη παντοιοτρόπως εκπεφρασμένη κατά το παρελθόν υποτέλειά του. «Επάξια» χαρακτήρισε κυνικά στους δημοσιογράφους την τοποθέτηση του κ. Μπαμπινιώτη στο κομβικό αυτό υπουργείο, ο δε κ. υπουργός «εξέφρασε τη βαθιά του πίστη, αλλά και την προσήλωσή του στην Ορθοδοξία και την παράδοσή της», πουλώντας επιπροσθέτως και τρέλα με το ν' αραδιάσει μερικά ονόματα κληρικών δίπλα σε εκείνο του αναγεννητή του Ελληνισμού Αδαμαντίου Κοραή.

Ο κ. υπουργός τόνισε επίσης το εφιαλτικό ότι «η Παιδεία δεν μπορεί να αφίσταται από την Ορθοδοξία», παραδέχθηκε δηλαδή κυνικότατα ότι για μία ακόμη φορά δεν θα επιτρέψει στα άτυχα ελληνόπουλα ν' αποκτήσουν κανονική Παιδεία, δηλαδή εθνικά Ελληνική, με κέντρο την Αρχαία Ελλάδα. Την οποία Αρχαία Ελλάδα ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει ως κάτι στο οποίο ασυζητητί δεν επιτρέπεται να στραφεί κανείς.

Εμείς πάντως που και τον Κοραή χαιρετίζουμε δίχως την ανάγκη να τον περιτριγυρίζουμε από ρωμιούς βυζαντινιστές ή ρασοφόρους, αλλά και την Αρχαία Ελλάδα όχι μόνο τιμούμε αλλά και βιώνουμε στον 21ο αιώνα ακολουθώντας «έργω» τον Εθνισμό της, καταγγέλλουμε σε κάθε άνθρωπο που παραμένει ακόμα αξιοπρεπής κι ελευθεροπρεπής σε αυτόν τον κατακτημένο τόπο την συστηματική μεσαιωνοποίηση που από κοινού επιχειρούν οι εχθροί του Ανθρώπου, τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε διανοητικό.

Ο στυγνός κ. Τόμσεν και ο «πράος» κ. Ιερώνυμος δεν είναι καθόλου μα καθόλου διαφορετικά πρόσωπα και προσωπεία, αλλ' αντιθέτως συνεργάζονται (ο ένας κτυπώντας στην τσέπη και ο άλλος στο μυαλό) για την καθολική καταστροφή του πραγματικού Ελληνισμού την εποχή ακριβώς που, έχοντας αυτός βρει ένα σχετικά γόνιμο θεσμικό περιβάλλον, άρχισε προ 2 - 3 δεκαετιών να διεκδικεί την επανελλήνιση της πατρίδας μας και την πνευματική τουλάχιστον απελευθέρωση του εξανδραποδισμένου λαού που την κατοικεί. Αυτό είναι που στην πραγματικότητα κτυπιέται τώρα. Κάθε αναφορά στον πραγματικό Ελληνισμό πρέπει εγγυημένα στο μέλλον να έχει σβήσει.

Ο κ. Τόμσεν και ο κ. Ιερώνυμος δεν είναι καθόλου μα καθόλου «αντίπαλοι», «διαφορετικοί» έστω «ρόλοι» και «αποστολές», αλλά άριστοι και στενοί συνεργάτες, σιδερένια χέρια του ίδιου άγριου μηχανισμού. Απόδειξη η πλήρης οικονομική ασυλία στην οποία ο πρώτος διατήρησε τον δεύτερο, με συνοχή όλου του κομματικού πολιτικού φάσματος, την ίδια στιγμή που το μεγαλύτερο μέρος της ταξικής διαστρωμάτωσης των Νεοελλήνων καταδικάζεται σε αθλιότητα και πείνα.

Τίποτε όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ο Έλληνας θα επιστρέψει. Ο αγώνας συνεχίζεται.