Ανακοίνωση 261 / 16.10.«2012»

Τον τελευταίο καιρό, «προδεφτικοί» και «ελληνόψυχοι» πολιτικάντηδες, υστερικοί ρασοφόροι και εκμισθωμένοι δημοσιογράφοι συναγωνίζονται στην χώρα μας για το ποιος τελικά είναι περισσότερο «χριστιανός» (λες και αυτό είναι κάτι το καλό) και περισσότερο «ορθόδοξος» (αυτό κι αν είναι!) και παράλληλα ομοθυμαδόν επισείουν τους όρους «παγανιστής», «παγανισμός», «παγανιστικό», κ.λπ. ως κάτι το αποκρουστικό, το οποίο οι αποβλακωμένοι εκ των ακροατών ή τηλεθεατών τους καλούνται να ιεραρχήσουν ως δήθεν απείρως χειρότερο του σταλινισμού, του ναζισμού, των χριστιανικών πυρών και σφαγών και της ηθικής εξαχρείωσης.

Τον τελευταίο καιρό επίσης, η κυβέρνηση του ψευδεπίγραφα «ελληνικού» κράτους των Ρωμιών έχει θέσει ως στόχο της να συνδέσει κάθε αντιδημοφιλές εφεύριμά της όχι με ονομασίες που ανήκουν στην κοσμοαντίληψη και θρησκεία που αυτό απροκάλυπτα κατ' αποκλειστικότητα προσκυνά και υπηρετεί, αλλά με Θεούς και Ήρωες του ξένου, αν όχι και εντελώς αντίθετου, προς την «ορθοδοξιά» πραγματικού Ελληνισμού, του Εθνικού δηλαδή Ελληνισμού, αυτού ακριβώς που το «πνευματικό» κατεστημένο του ψευδεπίγραφα «ελληνικού» κράτους των Ρωμιών χαρακτηρίζει ως «παγανισμό».

Μετά από την αστυνομική «σκούπα» εναντίον των λαθρομεταναστών που την ονόμασαν «Ξένιο Δία», μετά από την ενεργοποίηση του «Αίαντα» που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα ειδικό όχημα καταστολής διαδηλωτών με εκτόξευση ύδατος, τώρα ονόμασαν «Αριάδνη», το ανόητο και ληστρικό «πρόγραμμα» με το οποίο ο πολίτης υποχρεώνεται να πληρώνει 50 ευρώ για υποχρεωτική σύνταξη συμβολαίου κάθε φορά που μεταβάλλεται καθ' οιονδήποτε τρόπο η οικογενειακή κατάστασή του. Και λέμε «ανόητο» γιατί η εφαρμογή αυτής της καινούργιας ληστρικής πατέντας έγινε με το πρόσχημα της αποφυγής λήψης σύνταξης πεθαμένων, κάτι που βεβαίως δεν αποφεύγεται αφού τόσο στον «αριαδνινό» συμβολαιογράφο όσο και στο ληξιαρχείο πρέπει ο ίδιος ο πολίτης να θέλει να προσέλθει.

Σημειώνουμε, για τους φιλομαθείς, ότι το όνομα που επέλεξε το ψευδεπίγραφα «ελληνικό» κράτος των Ρωμιών για το καινούργιο ληστρικό εφεύριμά του, απαντάται στην Ελληνική Θρησκεία ως Θεά και στην μυθολογία ως ηρωϊδα. Στην πρώτη περίπτωση η Αριάδνη αποτελεί πρωτο-ελληνική υπόσταση της Θεάς Αφροδίτης, χθόνια (Αριάγνη, «κατ' εξοχήν αγνή», «καθαρή») όσο και ολύμπια (Αριδήλη, «κατ' εξοχήν δήλη», «διαυγής») ενώ στην δεύτερη περίπτωση εμφανίζεται ως θυγατέρα του Μίνωος και της Πασιφάης και σημαίνον πρόσωπο στον μυθολογικό κύκλο του Θησέως.

Αυτή λοιπόν την σεβάσμια Θεά επέλεξε για να δώσει όνομα στον τελευταίο του διοικητικό και οικονομικό παραλογισμό το ψευδεπίγραφα «ελληνικό» κράτος των Ρωμιών, το σφιχταγκαλιασμένο με την ορθόδοξη θεοκρατία και στηριζόμενο από τους επιδοτούμενους γλυφοσάλιαγκες, που σαν κούκοι ξεπετάγονται συνεχώς για να μας «ενημερώσουν» ότι είναι «άθεοι» η τελοσπάντον «μοντέρνοι», πλην όμως η θρησκεία της «αγάπης» είναι χρήσιμη σε «δύσκολους» καιρούς, για τους οποίους οι ίδιοι βεβαίως είναι υπεύθυνοι, σε μεγάλο ή μικρό βαθμό. «Η Ορθοδοξία», φωνάζουν από τα παράθυρα των τηλεοράσεων, «ενώνει σε δύσκολους καιρούς» και ίσως έχουν δίκιο αφού όντως συγκρατεί ενωμένη την σαπίλα. Είναι και πολλά τα λεφτά, είναι και χοντρή η πέτσα.

Στο τμήμα του ελληνικού λαού που δεν έχει ακόμα καταφέρει να το τρελάνει ή να το εκμαυλίσει η βυζαντινή φαυλοκρατία, ένα τμήμα λαού που δεν είναι καθόλου μα καθόλου μικρό, καταγγέλλουμε την για μία ακόμη φορά απρόκλητη βεβήλωση των ονομάτων, συμβόλων και άλλων σεβασμάτων της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας από το ορθόδοξο κράτος των Ρωμιών. Των Ρωμιών που κατά τα άλλα «αγανακτούν» όταν προσβάλλονται τα δικά τους σεβάσματα και διεκδικούν τον σεβασμό εξίσου έξαλλα και πρωτόγονα με τους ομοθρήσκους τους (δηλαδή μονοθεϊστές) ισλαμιστές.