Ανακοίνωση 268/3.5.«2013»

Η πατρίδα μας καταστρέφεται λόγω μιας συγκεκριμένης σειράς αιτίων, ένα εκ των οποίων είναι και η «κρατούσα» θρησκεία της και ο συγκεκριμένος τύπος ανθρώπου που αυτή διαμορφώνει (*), γι' αυτό άλλωστε και εμείς θεωρούμε απαραίτητη προϋπόθεση της όποιας λύσης την επιστροφή στο αξιακό σύστημα, το έθος και την θρησκεία που εν συνόλω ακούν στο όνομα «Ελληνισμός».

Ωστόσο, η «κρατούσα» θρησκεία όχι μόνο δεν φαίνεται να δέχεται αμφισβήτηση από τους Νεοέλληνες (τύποις) διανοούμενους και πολιτικούς, αλλ' αντιθέτως, χρησιμοποιώντας την τεράστια οικονομική της δύναμη, εξασφαλίζει στρατιές φερεφώνων και δουλικών της για να κρατούν το ετοιμοθάνατο Ελληνικό Έθνος σε απόλυτη τυφλότητα και μόνιμη χαύνωση.

Αυτές τις «εγκυμονούσες» ημέρες, που τα «παπαγαλάκια» του συστήματος προετοιμάζουν την ψυχολογία των υπηκόων για συντάξεις των 350 ευρώ, ήτοι για ουσιαστική κατάργηση των συντάξεων, με έκπληξή μας βλέπουμε ότι και εφέτος το πτωχευμένο και υπό την τρόϊκα «Ελληνικό» (κατ' όνομα) Κράτος, το κράτος που του απαγορεύεται δήθεν να συνεισφέρει από τον προϋπολογισμό του στα ταμεία, θα φέρει με δικά του έξοδα και με τιμές αρχηγού κράτους το εξ Ιερουσαλήμ «φώς» της «κρατούσας» θρησκείας. Και θα το κάνει αυτό, συντηρώντας μία λατρευτική φαμφάρα που καθιέρωσε ο περιβόητος Χριστόδουλος - Παρασκευαϊδης τον καιρό που τα χρήματα τρώγονταν σε αυτή την χώρα «με εκατό μασέλλες», πότε; Την χρονική στιγμή που οι υπήκοοί του καταδικάζονται σε οικονομική εξαθλίωση και, στην περίπτωση των συνταξιούχων με φυσικό θάνατο (γιατί αυτό σημαίνει η σύνταξη 350 ευρώ με κόστος διαβίωσης και φοροδοσία στα επίπεδα της Κοπενχάγης).

Δεν φθάνει λοιπόν που ο παγερός εκτελεστής υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας, ο κύριος που απήντησε με «όχι βέβαια!» σε ερώτηση εάν μπορεί ο ίδιος να ζήσει με τα 500 ευρώ που το δικό του κατεστημένο δίνει στους νέους εργαζόμενους,

-Έχει αφήσει εκτός των συζητήσεων περί απολύσεων τα δεκάδες χιλιάδες άτομα που επανδρώνουν τα κοινωνικώς άχρηστα ΝΠΔΔ της «κρατούσας»,

-Δεν έχει ακυρώσει τον αισχρό νόμο της κυβέρνησης Καραμανλή που χαρίζει στην «κρατούσα» ετησίως 850 εκατομμύρια σύμφωνα με τότε μελέτη της ΓΣΕΕ (την οποία και αυτή η ίδια έχει «ξεχάσει»),

-Φορολογεί τις άλλες θρησκείες, όπως και την δική μας Ελληνική Εθνική Θρησκεία ως... «επιτηδευματίες» και στην τελευταία μάλιστα απάντηση του Υπουργείου του (Δ12Α 1049115 ΕΞ 2013/20.3.2013) μας προέτρεψε κυνικότατα να διαλύσουμε τα νομικά μας πρόσωπα εάν δεν επιθυμούμε να επιβαρυνόμαστε με «τέλος επιτηδεύματος»,

ναι, δεν φθάνει που κάνει όλα αυτά και πάρα πολλά ακόμα, αποδέχεται τώρα ως δεδομένο το να πληρώνονται οι λατρευτικές φανφάρες και εξαλλοσύνες των ορθοδόξων από τον πτωχευμένο κρατικό προϋπολογισμό!

Γνωρίζουμε ότι η παλαιότερες και νεότερες οικονομικές επελάσεις των ορθοδόξων θεοκρατών δεν έχουν αφήσει πολλούς δημοσιογράφους και πολιτικούς με άνεση να ασκούν κριτική στις ακρότητές τους, όμως δεν θα αποποιηθούμε την ευκαιρία να ζητήσουμε για μία ακόμη φορά το να ερωτηθεί επιτέλους ο κ. Στουρνάρας, δημοσιογραφικά αλλά και με επερώτηση στην Βουλή, ποιο είναι τελικά το συνολικό κόστος αυτής της παρασκευαϊδικής φανφάρας, από τα έξοδα μεταφοράς από την Ιερουσαλήμ στην Αθήνα και από εκεί σε όλη την Ελλάδα έως τα έξοδα των πολυπληθών συνοδών του «σπουδαίου» αυτού πράγματος.

Γι' αυτό λοιπόν η παρούσα ανακοίνωσή μας στέλνεται στα εντός Βουλής πολιτικά κόμματα και σε όλα τα κεντρικά και περιφερειακά ΜΜΕ αυτού του τόπου. Όχι για να υπάρξει ερώτηση, πόσω μάλλον απάντηση, αλλά περισσότερο για να δοκιμάσουμε το εύρος των οικονομικών εξαγορών της τυραννεύουσας «κρατούσας».

Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών

(*) Για τους μη γνωρίζοντες, η Ελλάδα επελέγη, από εκείνους που επελέγη, για πολύ συγκεκριμένους λόγους ως αρχικό μοντέλο προς γενική εφαρμογή, όπως επελέγη η δεμένη χειροπόδαρα Χιλή την δεκαετία του 1970. Από τις πρώτες χώρες της Ευρωζώνης, η κοινωνία της ορθοδοξοκρατούμενης Ελλάδος (όπως και των άλλων ορθοδόξων, Ρωσίας, Ουκρανίας, Σερβίας, κ.λπ.) είχε τον εντονότερο ατομικισμό και ανορθολογισμό, την ισχνότερη παράδοση συλλογικής λειτουργίας, ανύπαρκτη κοινωνική συνοχή, παντελή έλλειψη σεβασμού για το δημόσιο συμφέρον, μεσιανισμό, ζηλοφθονία, χαμηλή παιδεία και, κυρίως, πολλαπλά αποδεδειγμένη ανικανότητα αυτο-οργάνωσης.