Επιστολή 324/16.1."2017"
Προς τον καθηγητή κ. Θάνο Κριεμάδη
Διευθυντή του Εργαστηρίου Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου

Κύριε,

διαβάσαμε σήμερα στον ηλεκτρονικό τύπο, την ανατριχιαστική είδηση πως το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, μέσω του Εργαστηρίου σας, συνδιοργανώνει σήμερα με την σκληροπυρηνική θεοκρατική Μητρόπολη Μονεμβασιάς και Σπάρτης ημερίδα με θέμα "Η Νοερά Προσευχή ως οδηγός ανάπτυξης και ενδυνάμωσης στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς". Επί ώρα πολλή αναρωτιόμασταν βεβαίως μήπως πρόκειται για φάρσα, όμως μετά από λίγο βεβαιωθήκαμε πως πρόκειται για πραγματικότητα. Ακραία και παράλογη, ίσως ακόμα και τραγική, για τα δεδομένα της εποχής, πλην όμως πραγματικότητα.

Διαβάσαμε μάλιστα πως εσείς ο ίδιος έχετε αναλάβει στην δική σας ομιλία να διαφωτίσετε το κοινό για το πώς μπορεί να γίνει αποδοτικότερη μία επιχείρηση με την... Νοερά Προσευχή, δηλαδή με το "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με"!

Σας συγχαίρουμε από τώρα. Σε μία χώρα που είναι ανορθολογική, διεφθαρμένη και αντιπαραγωγική λόγω των βυζαντινών νοοτροπιών και διαπλοκών της, εσείς, επιστήμων άνθρωπος, προτείνετε αντί εξορθολογισμού και απηνούς διωγμού της διαφθοράς και του παρασιτισμού, την... Νοερά Προσευχή! Την... "εκζήτηση του Θείου Ελέους και συγχρόνως πράξη μετανοίας του πεπτωκότος αμαρτωλού ανθρώπου" σύμφωνα με την αντίληψη των εν θρησκευτική παρακρούσει Ορθοδόξων.

Και πού θα το προτείνετε αυτό; Μα στο αμφιθέατρο της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του ως άνω Πανεπιστημίου, στη Σπάρτη. Στην Σπάρτη που γέννησε Λυκούργους, Λεωνίδες, Βρασίδες και Κλεομένηδες, την οποία όμως τώρα την ρεζιλεύουν επήλυδες που νομίζουν πως ήταν ακατοίκητη μέχρι που ήρθε με το φάσγανο ο Αρμένης προσηλυτιστής Νίκων.

Πριν βεβαίως επιχειρηθεί ο εξευτελισμός της ηττημένης Σπάρτης με το να διαφημίζει το "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με"!, έχει επιχειρηθεί ο εξευτελισμός της αμέτρητες φορές, με αρκετά πρόσφατη την ανάδειξη του Βλαδίμηρου Πούτιν σε επίτιμο πολίτη της. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν όμως όλοι αυτοί που επιχειρούνε τα αίσχη τους, είναι το ότι η Αιωνία Σπάρτη είναι άχρονη θεία οντότητα, που δεν μπορεί να προσβληθεί. Όπως και δεν μπορούν να προσβληθούν οι Θεοί των Ελλήνων και οι ψυχές των παλαιών, των αβάπτιστων και αξιοπρεπών προγόνων μας. Οι γελοιοποιητές απλώς αιώνια θα αυτογελοιοποιούνται.

Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών

Απάντηση του κου Κριεμάδη
Αγαπητοί φίλοι

Σας στέλνω το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ με τα Συμπεράσματα της Ημερίδας και σας παρακαλώ να τα εξετάσετε. Όπως θα δείτε ο στόχος της Ημερίδας όπως τον εθεσα εξαρχής είναι ξεκαθαρα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ και ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΕΓΚΡΙΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο Δελτίο Τύπου.

Ποτέ δεν θα εκανα μια θρησκευτικού τύπου εκδήλωση χωρις αναφορά στην ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Απλώς ως τεχνοκράτης για 8 χρόνια στην Αμερική και εδώ Καθηγητής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Διοίκησης Ολικής Ποιότητας καθώς και Σύμβουλος Επιχειρήσεων, ήθελα να προωθήσω την εννοια της Πνευματικότητας στις συγχρονες επιχειρήσεις όπως προτείνει η Διεθνής Επιστημονική Κοινότητα (και όχι μονο να διδασκω τεχνοκρατικά μαθήματα αφού δεν είμαστε μονο σώμα αλλά και νους και πνεύμα)

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΉΚΑΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ !!!!!!

Σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ Σας ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Σας ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΠΙΣΗς ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ Σας ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΧΝΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Σας Και θα σας παρακαλούσα αν θέλετε και εσείς να συνεργαστούμε προωθώντας μαζί την Πυθαγόρεια σκέψη ένα θέμα που προτείνεται στη Διεθνής Βιβλιογραφία, όπως και η Αριστοτελική λογική στο χώρο της Διοίκησης και Ηγεσίας των επιχειρήσεων. Θα ήθελα την βοήθεια σας σε αυτό τον τομέα. Σας ενημερώνω επίσης ότι ένα βιβλίο που διδαχθηκα στην Αμερική και έχει σχεση με την ΑρχαιοΕλληνική σκέψη ήταν WHAT IF ARISTOTLE RUN GENERAL MOTORS. Tέλος, ως ερευνητής προωθώ την ΑρχαιοΕλληνιική κα Κινέζικη Σοφία στον τομέα της Διοίκησης των Επιχειρήσεων.

Χαιρετισμούς

Θάνος Κριεμάδης, Ph.D., M.B.A., M.A
Kαθηγητής
Πρώην Αναπλ. Πρύτανης Οικονομικής Διαχείρισης και Υποδομών
Πρώην Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού
Διευθυντής Μεταπτυχιακών Σπουδών
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ISO 9001)
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου Συμπερασμάτων της Ημερίδας

Για να σώσετε το αρχείο στον υπολογιστή σας πατήστε πάνω στην περιγραφή με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού επιλέξτε να το σώσετε στον υπολογιστή σας.

Δελτίο Τύπου Συμπερασμάτων της Ημερίδας με θέμα "Η Νοερά Προσευχή ως οδηγός ανάπτυξης και ενδυνάμωσης στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς"