Ανακοίνωση 364 / 03. 04. «2019»

Η υπερπρώϊμη μεγάλη πυρκαγιά στο υποτίθεται "προστατευόμενο" δάσος της Στροφιλιάς, την οποία το Κράτος επίσης υποτίθεται πως αντιμετωπίζει με δύο όλα κι όλα πυροσβεστικά αεροπλάνα ενώ η θάλασσα απέχει ελάχιστα, δεν μπορεί να προσπεραστεί έτσι, σαν μία απλή καθημερινή είδηση, ιδίως σε μια χρονική στιγμή που αποδεδειγμένα το κλίμα έχει αλλάξει και η χώρα μας είναι πια αντιμέτωπη με συχνούς και πολυήμερους ισχυρότατους ανέμους.

Λέμε λοιπόν, για ακόμα μία φορά, σε αυτούς που αθλιοδέστατα παρουσιάζουν σαν τάχα "εθνικά" ζητήματα την λειτουργία μιας θεοκρατικής σχολής σε ξένη επικράτεια ή την παράλογη οικονομική αιμορραγία ενός Κράτους για να στηρίζονται ξένα Πατριαρχεία και αυτονομοποιημένες μοναστικές επικράτειες, πως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Τους λέμε επίσης, πως δεν δεχόμαστε καμμία απολύτως δικαιολογία τους. Ούτε το "δεν έχουμε τα απαραίτητα πυροσβεστικά μέσα", γιατί απλώς όφειλαν να είχαν, ισόποσα όσο φροντίζουν με πάσα επιμέλεια να έχουν επαρκέστατα πολεμικά αντίστοιχα μέσα, ούτε βεβαίως το "τι να κάνουμε, ήταν θέλημα Θεού", γιατί η οργανωμένη ανοργανωσιά δεν είναι θέλημα των πραγματικών Θεών, αλλά μόνον του γνωστού "θεού" της ερήμου, που αυτονόητα δεν αισθάνεται πολύ οικεία μέσα σε δάση και νερά, όπως αποδεδειγμένα δεν αισθάνεται και πολύ καλά μεταξύ φυσιολογικών και, κυρίως, λογικών ανθρώπων.

Τους λέμε, τέλος, πως η πραγματικότητά μας δεν είναι μια ακατάπαυστη προεκλογική περίοδος, αλλά μία κατάσταση ανάγκης που ήδη κηρύχθηκε χθες από την ίδια την φύση, με την υπερπρώϊμη πυργκαγιά στο υποτίθεται "προστατευόμενο" (μόνο με χριστιανικές προσευχές μάλλον) δάσος της Στροφιλιάς. Τι δεν καταλαβαίνετε όλοι εσείς, που παριστάνετε την νυν αλλά και επίδοξη πολιτική ηγεσία της πατρίδας μας;