Ανακοίνωση 396/ 12.05."2021"

Η συνεχιζόμενη παραγωγή ανορθολογισμού από την θρησκόληπτη ρωμιοσύνη έχει πλέον αναχθεί σε «εθνικό άθλημα», στο οποίο επιδίδονται με πάθος, οι πολυπληθείς λειτουργικά αναλφάβητοι απόφοιτοι της ελληνόφωνης εκπαίδευσης. Η παραγωγή ανορθολογισμού και δεισιδαιμονίας διδάσκεται στην ελληνόφωνη εκπαίδευση, με την τυφλή υπακοή στο παράλογο, την εμπιστοσύνη στο μη λογικό, την αποθέωση του συναισθήματος ως του ασφαλέστερου κριτηρίου στην λήψη αποφάσεων, στο θαύμα που υπερνικά μικρόβια, βακτήρια και ιούς, υποτάσσει τους φυσικούς νόμους στην διασάλευση της προσωπικής επιδίωξης και επιθυμίας να ξαναβλαστήσουν κομμένα ανθρώπινα άκρα, έως να ξαναπερπατήσουν οι... νεκροί!

Στα σχολεία της ρωμιοσύνης διδάσκεται ο παραλογισμός ως ο κυρίαρχος φυσικός νόμος που αντιστρατεύεται τις επιστήμες, ειδικά όταν αυτές ακυρώνουν ή θέτουν υπό αμφισβήτηση το «σχέδιο» που έχει κατασκευάσει ο εξωκοσμικός θεός της παλαιάς και καινής διαθήκης. Μάλιστα δε, βασικό συστατικό του «σχεδίου» αυτού θεωρείται, από τον περιούσιο λαό της ρωμιοσύνης, το «χτίσιμο» μιας ειδικής σχέσης μεταχείρισης με τον κάθε έναν πιστό ρωμιό ξεχωριστά. Σαν να πρόκειται δηλαδή για τον προσωπικό ασφαλιστή των ρωμιών!

Η καλλιεργούμενη δεισιδαιμονία οδηγεί σε διαστρεβλωμένη ανάγνωση της πραγματικότητας, ενώ η συνωμοσιολογία ακυρώνει την τεκμηριωμένη απόδειξη, συγχέοντας σκοπίμως ή αφελώς, αναμειγνύοντας φύρδην μίγδην, «κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα».

Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά στην ιστορία που ο χριστιανισμός και η παράλογη πίστη του οδηγούν σε μαζικούς θανάτους των αφελών πιστών του. Κατά την επιδημία πανώλης το 262 μετά την απαρχή της χριστιανικής χρονολόγησης (μ.α.χ.χ.), οι χριστιανοί της εποχής* συναγωνίζονταν να περιθάλψουν τους μολυσμένους, μεταδίδοντας έτσι σε μεγαλύτερη έκταση την πανώλη, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ένα μαρτυρολόγιο στο όνομα του «θεού» τους, κτισμένο πάνω στον ανορθολογισμό και την άρνηση της πραγματικότητας. Ούτε είναι η πρώτη φορά που η χριστιανοσύνη επιλέγει και επενδύει στο παραλήρημα και στην μαζική ψυχική διαταραχή, προκειμένου να «αντιμετωπίσει» την αμείλικτη πραγματικότητα. Το 717 μ.α.χ.χ. οι μωαμεθανοί Άραβες πολιορκούν την Πέργαμο, οι θρησκόληπτοι πολιορκημένοι χριστιανοί καθοδηγούμενοι από το «θείο» όραμα ενός καλόγερου, ξεκοιλιάζουν μια έγκυο γυναίκα, βράζουν το έμβρυο και πλένουν τα χέρια τους με το «μαγικό» ζουμί για να γίνουν υποτίθεται... άτρωτοι! Οι Άραβες ωστόσο θα καταλάβουν πολύ εύκολα την Πέργαμο. Πριν 196 χρόνια κατά την πολιορκία του Μεσολογγίου από τον Κιουταχή, κάποιοι οξυδερκείς Μεσολογγίτες σφράγισαν τις εκκλησίες** όπου συνωστίζονταν οι πολιορκημένοι για προσευχή, αντί να είναι στις ντάπιες και να πολεμούν για την ελευθερία τους.

Πριν από λίγες ημέρες στο Μεσολόγγι, κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα (εβραϊστί Πεσάχ) και πάλι μετά από «ορθόδοξη» προτροπή άρνησης της πραγματικότητας, πλήθη αφελών πιστών συνωστίζονταν γύρω και μέσα στις εκκλησίες αψηφώντας τους στοιχειώδεις κανόνες αυτοπροστασίας, σε καιρό πανδημίας μιας εξόχως μεταδοτικής και θανατηφόρου ασθένειας.

Αξίζει να τονισθεί ότι τα πλήθη των πιστών πειθάρχησαν και συνέρρευσαν στις εκκλησίες, πειθόμενοι από την διαβεβαίωση «Δεν αφήνει ο Θεός μέσα στον ναό να μολυνθείς» του μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά (κατά κόσμον Κωνσταντίνου Παπαχρήστου). Όμως, όπως αναμενόταν, η ανεύθυνη στάση και η εγκληματική συμπεριφορά μητροπολίτη και πιστών, είχε ως αποτέλεσμα την μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού που θα οδηγήσει σε επίσης μεγάλη αύξηση των νεκρών σε απόλυτους αριθμούς.

Ελπίζουμε ότι αυτήν την φορά η ανεξάρτητη δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, θα επιτελέσει το έργο της στο ακέραιο, θα ασκήσει διώξεις και θα καταλογίσει ευθύνες, ανεξαρτήτως αν βρίσκονται υπό έγκλησιν ρασοφόροι. Πρόκειται για μείζον θέμα που αφορά την Δημόσια Υγεία και τον κίνδυνο της ανεξέλεγκτης διασποράς του θανατηφόρου ιού.

Ευκταίο βέβαια θα ήταν, να αποφάσιζε η ίδια η εκκλησία της Ελλάδος την ποινική δίωξη του μητροπολίτη Κοσμά. Όμως αυτό είναι εσωτερικό τους θέμα, το οποίο δεν αφορά την Ελληνική Εθνική Θρησκεία και τον φορέα της, το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών.

Η ανθρωπότητα έχει πληρώσει πολύ ακριβά την επικράτηση του ανορθολογισμού, της μονοθεϊστικής θρησκοληψίας, της παράλογης πίστης των χριστιανών, με τα εκατομμύρια δολοφονημένων στο όνομα της θρησκείας της α(γ)πά(π)της. Είναι ιστορικά εξακριβωμένο ότι ο παραλογισμός και η άρνηση της Λογικής, που είναι δώρο των Θεών προς τους ανθρώπους, οδηγούν με βεβαιότητα στην αποκτήνωση και την διάπραξη και άλλων κακουργημάτων. Ειδικά όταν αυτά τα στοιχεία που οδηγούν στην αποκτήνωση, διδάσκονται ως μάθημα στο εκπαιδευτικό σύστημα της ρωμιοσύνης, που έρπει ακόμα στον ιερό αλλά και τραγικό τόπο που ονομάζεται Ελλάς.

Τιμή και μνήμη σε Θεούς και Προγόνους

* «Οι αδελφοί μας στη μεγάλη τους πλειονότητα, λόγω της πολύ μεγάλης αγάπης τους και της αδελφικής τους στοργής, δεν κοίταξαν τον εαυτό τους και υποστήριξαν ο ένας τον άλλον. Επισκεπτόμενοι τους αρρώστους, χωρίς να σκέπτονται τον κίνδυνο για τον εαυτό τους, και φροντίζοντάς τους με αποφασιστικότητα, παρέχοντάς τους περιποιήσεις στο όνομα του Χριστού, εγκατέλειπαν αυτή τη ζωή μαζί τους, αφού είχαν μολυνθεί από την ασθένεια λόγω της επαφής, παίρνοντας την ασθένεια από τους γείτονές τους και συμμετέχοντας με τη δική τους θέληση στα βάσανά τους. Επίσης πολλοί, λόγω της περιποίησης των ασθενών και της βοήθειας που τους παρείχαν για να αναρρώσουν, έχασαν οι ίδιοι τη ζωή τους, μεταφέροντας στον εαυτό τους τον θάνατο που προοριζόταν για άλλους και δίνοντας αληθινό νόημα στο κοινώς λεγόμενο, το οποίο φαίνεται να αποτελεί μία ευγενική κοινοτυπία, "ο ταπεινός σου υπηρέτης σε αποχαιρετά"»
Από το βιβλίο του Σ. Δρόκαλου: «Πώς και γιατί επικράτησε ο χριστιανισμός» σελ.: 227, Εκδ. «Ανοιχτή Πόλη» 2021

**«Δεκαέξι αιώνες υπόδουλο έθνος» σελ.: 15, Εκδ. «Ανοιχτή Πόλη» 2021