Ανακοίνωση 406/ 16.01."2022"

Για το νεοελληνικό κράτος η διοχέτευση τεράστιων χρηματικών ποσών προς τον παρασιτισμό της ορθόδοξης ακηδίας, φαίνεται ν΄αποτελεί μια απάντηση στο υπαρξιακό του ερώτημα. Με άλλα λόγια το ελληνόφωνο θεοκρατικό φέουδο, γνήσιο απομεινάρι του βυζαντινισμού και της οθωμανοκρατίας, υπάρχει για να αφαιμάζει οικονομικά τον ελληνικό λαό και να πλουτίζει περαιτέρω την ήδη παχυλή ορθοδοξία. Μέρα με την μέρα γίνεται φανερό και στον πλέον κατηχούμενο και ευκολόπιστο Ρωμιό, ότι η ορθόδοξη εκκλησία είναι η παρακρατική εκείνη οργάνωση τα έξοδα της οποίας επωμίζεται το κοινωνικό σύνολο, ανεξαρτήτως μάλιστα θρησκεύματος, τα δε έσοδα αυτής τα καρπώνεται, εν κρυπτώ και παραβύστω, ο ίδιος ο ορθόδοξος συρφετός.

Εκτός όμως του ακαταδίωκτου για την εγκληματική οικονομική παραβατικότητα ορισμένων ρασοφόρων -ο Άνθιμος ακόμα χρωστά τον καταλογισμένο ΦΠΑ χωρίς καμία επίπτωση- εκτός της συναδελφικής αλληλεγγύης της οποίας γίνονται αποδέκτες οι κατηγορούμενοι βιαστές και παιδεραστές ρασοφόροι στις δικαστικές αίθουσες, υπό το βλέμμα του μισάνθρωπου χριστούλη που επικρέμαται ως σκοτεινή και μεσαιωνική φιγούρα πάνω από την δικαστική έδρα -επικυρώνοντας ότι ο Διαφωτισμός αποτελεί έναν θανάσιμο εχθρό για την ελληνόφωνη χριστοκρατία- εκτός από την ορθόδοξη υπεξαίρεση της οικονομικής βοήθειας που προορίζονταν για τους σεισμοπαθείς της Μυτιλήνης, το ορθόδοξο επιχειρείν με δημόσια χρήματα κατά κανόνα είναι πάντα έτοιμο να αδράξει την οικονομική υπεραξία απ΄τα μαλλιά. Σύμφωνα με την δημόσια ομολογία ενός ταπεινού ρασοφόρου στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus fm 103,6 στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη (η εκπομπή ανέβηκε στο youtube στις 10/01/«2022»), η κάθε Μητρόπολη απαίτησε και έλαβε ως διαφυγόντα κέρδη, από την φοβική κυβέρνηση, το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για να κρατήσουν τα ορθόδοξα υποκαταστήματα κλειστά, ως εστίες υπερμετάδοσης του θανατηφόρου ιού. Η ορθόδοξη πολιτική έναντι του εμβολιασμού έκτοτε αλλάζει και από την άρνηση του σατανιασμένου εμβολίου μεταβαίνει κατ΄οικονομίαν και παρακλητικώς στην αποδοχή της ευλογημένης επιστήμης!!!

Λίγο πριν εκπνεύσει το σωτήριον έτος «2021», ο πατριάρχης Αμερικής Ελπιδοφόρος έκανε δωρεά ενός εκατομμυρίου ευρώ προς τους πυρόπληκτους του περασμένου καλοκαιριού. Πάλι με χρήματα που είχαν αποσπαστεί δια της πρωθυπουργικής εντολής από το χειμαζόμενο και χρεοκοπημένο δημόσιο ταμείο. Ήταν το «2020» όταν ο σημερινός πρωθυπουργός επιδότησε με 2 εκατομμύρια ευρώ ετήσια χορηγία τα οικονομικά σκάνδαλα της αμερικάνικης Αρχιεπισκοπής που εξαφάνισαν τις δωρεές της αφελούς ομογένειας, οι οποίες προορίζονταν για την ανέγερση εκκλησίας στο Σημείο Μηδέν στην Νέα Υόρκη.

Η εξίσωση της διαπλοκής έχει ως εξής: Το διαποτισμένο από την ορθόδοξη εθελοδουλία νεοελληνικό κράτος υποκύπτει στον εκβιασμό των ρασοφόρων και δίνει εν κρυπτώ και παραβύστω από ένα εκατομμύριο ευρώ σε κάθε Μητρόπολη για να κρατήσουν τα ορθόδοξα υποκαταστήματα κλειστά κατά την έξαρση της πανδημίας που συνέπιπτε με το εβραϊκό Πεσάχ. Λίγο αργότερα, η ίδια εκκλησία που εκβίαζε για να λάβει χρήματα με αντάλλαγμα την πίστη της στο Ιησού Χριστό, ξεπερνώντας σε βουλιμία ακόμα και τον ίδιο τον Ιούδα, λαμβάνει και την νόμιμη επιχορήγηση ως πληγείσα επιχείρηση!

Το ίδιο αλισβερίσι αποκαλύφθηκε και στην περίπτωση Ελπιδοφόρου. Το κρατικό χρήμα το οποία δεν επαρκεί τάχα για την αγορά πυροσβεστικών αεροπλάνων, μοιράζεται αφειδώς προς πάσα ορθόδοξη κατεύθυνση, ακόμα και προς την πλευρά του Ατλαντικού. Έπειτα έρχονται οι πυρκαγιές που καίνε ανεξέλεγκτες την μισή Ελλάδα, καθώς δεν επαρκούν τα πυροσβεστικά μέσα. Ύστερα, πάνω στα αποκαΐδια, εμφανίζονται οι ρασοφόροι να μοιράζουν ελεημοσύνη με δημόσια χρήματα ενός χρεοκοπημένου κράτους, τα οποία χρήματα αν κατέληγαν στην πυρόσβεση αντί για τις φαρδιές τσέπες του τιμημένου ράσο, δεν θα υπήρχε χώρος για να ξεδιπλωθεί η ορθόδοξη υποκρισία της υστερόβουλης ελεημοσύνης!

Το ερώτημα λοιπόν προς τους κυβερνώντες τωρινούς και μελλοντικούς είναι: Γιατί δεν ιδιωτικοποιείται η ορθόδοξη μάστιγα του δημόσιου ταμείου, καθώς ουδέν παραγωγικό προσφέρει στην πραγματική οικονομία;

Όλη αυτή η μεταβίβαση εξουσίας από την ελάχιστα εκοσμικευμένη διακυβέρνηση προς τους μισαλλόδοξους παπάδες, θα ήταν ένα τεράστιο επιθεωρησιακό νούμερο ανεξάντλητου γέλωτος, αν δεν ήταν η επίσημη πολιτική μιας καθ΄ομολογίαν χριστοκρατίας που παριστάνει το σύγχρονο αστικό κράτος και δη το ελληνικό. Η όλη κατάσταση θυμίζει τις έσχατες νύχτες του θεοκρατικού Βυζαντίου, κατά τις οποίες συνέβαινε η ίδια μεταβίβαση εξουσίας προς τους ίδιους θεοκράτες, της ίδιας θρησκείας. Με τραγική κατάληξη την παράδοση της Κωνσταντινούπολης από τους ορθόδοξους, στους μετέπειτα στενούς συνεργάτες τους, Οθωμανούς.

Ακόμα μια αμάχητη απόδειξη ότι η ορθοδοξία δεν αναγνωρίζει πατρίδες και Έθνη αλλά μόνο προνόμια τα οποία ταυτίζει με την δική της μακροημέρευση. Αποτελεί η ίδια το διαρκές ιδιώνυμο αδίκημα που βάλλει κατά του Ελληνισμού τα τελευταία 1600 χρόνια. Αυτή η ίδια η ορθοδοξία, ως διακυβέρνηση και όχι ως θρησκευτικό δόγμα και δοξασία, είναι που παράγει το ένα και μοναδικό πρόβλημα του νέου Ελληνισμού, ο οποίος παρά το όνομά του δεν επιθυμεί τον πραγματικό, δηλαδή Εθνικό, Ελληνισμό εκφρασμένο στις θρησκευτικές και πολιτισμικές του συντεταγμένες.

Το δίλημμα που έθεσε τον μακρινό 15ο αιώνα ο δικός μας προπάτορας Γεώργιος Γεμιστός Πλήθων εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ πιο επίκαιρο από ποτέ, διάπυρο όσο ο δεύτερος Ήλιος των Ελλήνων. Η επιλογή είναι ανάμεσα στον Εθνικό Ελληνισμό και την ιουδαιοχριστιανική βαρβαρότητα.
Αυτή την φορά όμως οι Μήδοι ΔΕΝ θα διαβούνε!

Τιμή και Μνήμη σε Θεούς και Προγόνους