Ανακοίνωση 408/ 04.04."2022"

Την πρώτη μέρα του Απριλίου ο πάπας Φραγκίσκος ζήτησε επίσημα συγγνώμη από τα «πρώτα έθνη» του Καναδά για την εγκληματική πολιτική «αφομοίωσης» που εφάρμοσε η Καθολική Εκκλησία για 138 συναπτά έτη ενάντια στους αυτόχθονες του Καναδά, έχοντας ένα οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης και εθνοκτονίας με ιεραρχία, διακριτούς ρόλους, πειθαρχία και «σιωπή», καταμερισμό καθηκόντων μεταξύ των μελών, με χρήση φυσικής βίας και εκφοβισμού μέσω της άσκησης επιρροής στους τομείς της πολιτικής, των ΜΜΕ της δημόσιας διοίκησης και των δικαστικών Αρχών με σκοπό της αύξηση της θρησκευτικής ισχύος. (1) Ο πάπας Φραγκίσκος ζήτησε από τον Γιαχβέ να τον συγχωρέσει, ο Γιαχβέ όμως είναι ο ηθικός αυτουργός του ολοκαυτώματος και της εθνοκτονίας που συνοδεύει την βίαιη εξάπλωση της θρησκείας του. Όπως καταγράφεται με μισαλλοδοξία και θεϊκό μένος για την διαφορετική προσέγγιση του Θείου, στην πρώτη εντολή προς τους Ιουδαίους: «Εγώ ειμί Κύριος ο Θεός σου. Ουκ έσονταί σοι θεοί έτεροι πλήν εμού».

Η πολιτική εξόντωσης που υπέμειναν τα «Πρώτα Έθνη» στον Καναδά περιελάμβανε το παιδομάζωμα και τον εγκλεισμό των παιδιών των αυτοχθόνων στα λεγόμενα οικοτροφεία μεταστροφής. Εκεί, υπό χριστιανική επιτήρηση, υποχρεώνονταν σε «εκπολιτισμό» μέσω ενός προγράμματος φυσικής και πνευματικής εξόντωσης, με σκοπό όσα παιδιά «αποφοιτούσαν» ζωντανά να έχουν αποκοπεί από τον Εθνισμό τους και να έχουν «σκοτώσει τον Ινδιάνο μέσα τους». Οι χριστιανοί «εκπολιτιστές» εγκαινιάζουν το πρώτο «οικοτροφείο μεταστροφής το 1831 μ.α.χ.χ. στον οικισμό των Ινδιάνων Mohawk στο Brand Ford του Ontario, το οποίο θα σφραγιστεί μόλις το 1969, έχοντας επιτύχει τον σκοπό του να εξοντώσει το 50% των αρπαγμένων παιδιών. Το πρόγραμμα του χριστιανικού «εκπολιτισμού» θα διαρκέσει 138 έτη κατά τα οποία θα λειτουργήσουν ταυτόχρονα έως και 82 οικοτροφεία και θα γνωρίσουν την χριστιανική αγάπη 150.000 απαχθέντα παιδιά μέσα στα «οικοτροφεία μεταστροφής». Εκεί, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Ναζωραίου, θα υποστούν τις εξελιγμένες τεχνικές ενός ολοκαυτώματος, το οποίο θα ζηλέψει και θα μιμηθεί ο έτερος διάσημος μονοθεϊστής της Ιστορίας, ο Αδόλφος Χίτλερ.

Τα παιδιά των ιθαγενών θα γνωρίσουν τον «εκπολιτισμό» των χριστιανών μέσα από την συστηματική κακοποίηση, τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης, την ενοικίασή τους σε παιδόφιλους χριστιανούς, τα ηλεκτροσόκ, τους βιασμούς, τους ξυλοδαρμούς, τις δηλητηριάσεις, τα «ιατρικά» πειράματα με αφαίρεση οργάνων, την έκθεση σε ραδιενέργεια , την παρατεταμένη έκθεση σε πολικές θερμοκρασίες χωρίς ενδύματα. Εκτός από τις μαζικές ταφές γύρω από τα «οικοτροφεία μεταστροφής», η έρευνα θα ανακαλύψει ανθρώπινα οστά και κρανία εντός των κλιβάνων που χρησιμοποιούνταν για την θέρμανση των κτιρίων.

Ο καθολικός πάπας βρήκε την γενναιότητα να αναλάβει με έντιμο τρόπο και χωρίς υπεκφυγές τις ιστορικές ευθύνες της θρησκευτικής αίρεσης που εκπροσωπεί, για το ολοκαύτωμα που προκάλεσαν οι πνευματικοί του πρόγονοι ενάντια στα «Πρώτα Έθνη» του Καναδά. Ευχόμαστε η στάση αυτή του πάπα να παραδειγματίσει και την ορθόδοξη αίρεση του μονοθεϊσμού, ώστε να αναλάβει και η ίδια τις ιστορικές ευθύνες που την βαρύνουν για το ολοκαύτωμα που υπέστησαν και οι Έλληνες Εθνικοί από τους πνευματικούς προγόνους και τους παραβολάνους της ορθοδοξίας.

Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών προτρέπει την αλλογενή ορθόδοξη αίρεση του μονοθεϊσμού να παύσει να παριστάνει την στρουθοκάμηλο, ότι τάχα αποτελεί μια θρησκεία που φέρει το όποιο εθνικό πρόσημο, αν και η ίδια αποτελεί έναν παγκοσμιοποιητικό οργανισμό και είναι προϊόν νηπιακού καταναγκασμού και αποτέλεσμα μίας επέκτασης που βασίστηκε στην απροκάλυπτη βία.

Αναμένουμε από την ελληνόφωνη ορθόδοξη αίρεση του μονοθεϊσμού να αναλάβει με έντιμο τρόπο και χωρίς υπεκφυγές τις ιστορικές της ευθύνες και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την Ελληνική Εθνική Θρησκεία για το ολοκαύτωμα που εξαπέλυσε εναντίον της ως συνώνυμη του Ελληνισμού.

Αναμένουμε από την ελληνόφωνη ορθόδοξη αίρεση του μονοθεϊσμού να συμβάλλει με έμπρακτο τρόπο στην παλινόρθωση των Εθνικών Θεών των Ελλήνων και να παύσει την διχαστική ρητορική μίσους, ότι τάχα είναι η μοναδική αλήθεια και η μοναδικά ορθή προσέγγιση του θείου, η οποία επιτρέπει να υπάρχουν οι «άλλοι» μόνο ως αμαρτωλοί προς σωτηρία.

Αναμένουμε από το νεοελληνικό κράτος να απαγορεύσει τις λεγόμενες «ιεραποστολές» της ορθόδοξης μισαλλοδοξίας στον «τρίτο κόσμο» ως τις κατεξοχήν απόπειρες εθνοκτονίας αντίστοιχης πολιτισμικής εξόντωσης των αυτοχθόνων Ινδιάνων, για τις οποίες ζήτησε δημόσια συγγνώμη ο καθολικός πάπας.

Αναμένουμε από το νεοελληνικό κράτος να ακυρώσει τα ελληνοκτόνα διατάγματα των βυζαντινών αυτοκρατόρων που βρίσκονται επικαιροποιημένα και εν ισχύι και απαγορεύουν με ποινικές διώξεις την θρησκευτική άσκηση του Ελληνισμού στους αρχαίους ναούς μας. Θα αγωνιζόμαστε έως το τέλος, για το Δίκαιο να υπάρχουμε και να ασκούμε θρησκευτικά τον Ελληνισμό.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ

(1) Σύμφωνα με την Ε.Ε. (έγγραφο 6204/2/97 ENFOPOL 35 REV 2 Συμβουλίου Ε.Ε.) ως εγκληματική οργάνωση ορίζεται αν συντρέχουν έξι τουλάχιστον από τα παρακάτω χαρακτηριστικά και συνυπάρχουν οι προϋποθέσεις 1,3,5,&11.
1. Συνεργασία μεταξύ περισσοτέρων των δύο προσώπων.
2. Καταμερισμός καθηκόντων.
3. Μεγάλη ή απροσδιόριστη χρονική διάρκεια.
4. Κάποια μορφή πειθαρχίας (οι δραστηριότητες της οργάνωσης να υλοποιούνται σύμφωνα με ένα καθορισμένο σύνολο κανόνων).
5. Υπόνοιες διάπραξης σοβαρών ποινικών αδικημάτων.
6. Διεθνής δράση (οι δραστηριότητες της οργάνωσης να καλύπτουν περισσότερες από μία χώρες).
7. Χρήση βίας ή άλλων μορφών εκφοβισμού (η χρήση βίας ή εκφοβισμού αποτελούν μέρος των συνηθισμένων μεθόδων δράσης της οργάνωσης).
8. Χρήση εμπορικών ή επιχειρησιακών δομών (για να ελέγχει τα κέρδη της).
9. Εμπλοκή σε νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα χρήματος).
10. Άσκηση επιρροής στους τομείς της πολιτικής, των Μ.Μ.Ε, της Δημόσιας Διοίκησης, των δικαστικών Αρχών ή της οικονομίας.
11. Επιδίωξη κέρδους και/ή ισχύος ως βασικός στόχος.