Ανακοίνωση 417/ 20.10."2022"

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπακογιάννης δεν δείχνει την προτίμησή του στα ξενικά είδη μόνο από την «φύτευση» των φοινίκων στους δρόμους της πρωτεύουσας. Η προτίμησή του αυτή φαίνεται και από μια ακόμα εκδούλευση που προσέφερε στην ξενική για τα ελληνικά ήθη, ορθόδοξη αίρεση του μονοθεϊσμού, όταν παραχώρησε σχολικούς χώρους για να συνεχιστεί η κατήχηση και ο προσηλυτισμός στους μαθητές, ακόμη περισσότερο από την διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών. Ο δήμαρχος, που οφείλει να είναι δήμαρχος όλων των Αθηναίων και όχι μόνο όσων είναι χριστιανοί και δη ορθόδοξοι, φαίνεται ότι ζήλεψε την υποταγή της πρώην περιφερειάρχου Αττικής κ. Δούρου, η οποία μοίρασε προεκλογικά 117 ταπεινά εκατομμύρια ευρώ στην θεολογική τεκμηρίωση της μισαλλοδοξίας και του αφελληνισμού, που ακούει στον ολοκληρωτικό τίτλο: «ορθοδοξία».

Φαίνεται ότι οι πολιτικοί ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα κάνει την πιο βαθιά υπόκλιση προς τους ρασοφόρους, δηλώνοντας υποταγή και τροφοδοτώντας τα δύο πλοκάμια που στηρίζουν την θεοκρατία είτε με «στρατιώτες του Χριστού» που διαμορφώνει η κατήχηση του κ. Μπακογιάννη είτε με την χρηματοδότηση της κ. Δούρου μέσω της οποίας εξαγοράζεται η «ομερτά» στα πεπραγμένα της. Εις αντάλλαγμα, η θεοκρατία τροφοδοτεί με ψηφοφόρους τους συνεπείς προς την ελληνοφοβία πολιτικούς, ώστε να συνεχίσουν τον φαύλο κύκλο της διαπλοκής, εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

Το ένα και μοναδικό πρόβλημα που βασανίζει την νεοελλάδα και εμπεριέχει όλα τα επιμέρους προβλήματα, είναι πρόβλημα πολιτισμικό, το οποίο μπορεί να επιλυθεί άπαξ και δια παντός με το επαρκές «ξεδόντιασμα» της θεοκρατίας. Όταν αυτή η τελευταία απομακρυνθεί από το «ταμείο», την εκπαίδευση και από την συγκυβέρνηση με την εκάστοτε εκλεγμένη κυβέρνηση. Εν τούτοις η θεοκρατία αποκτά κάθε μέρα όλο και βαθύτερη πρόσβαση στην λήψη αποφάσεων, σε μια συνεχή προσπάθεια να «κανονικοποιήσει» το δόγμα της και να υποχρεώσει όλη την κοινωνία να θρησκεύεται είτε το θέλει είτε όχι.

Η θεοκρατία πορεύεται με σταθερό βηματισμό προς τον μετασχηματισμό της «Ελληνικής Δημοκρατίας» σε Ιράν της Ευρώπης, επιβάλλει το κλείσιμο των δρόμων για να διαβεί ένα «είδωλο» ή μία «μούμια» και οδηγεί τους λοβοτομημένους ρωμιούς στην αναζήτηση «θαυμάτων» στον Λυκαβηττό και σε άλλα ορθόδοξα υποκαταστήματα. Γι’ αυτό όσο «μαλλί κι αν κόψει» η κ. Δούρου, όσο κι αν αυτοδιαφημίζει τον «φιλελευθερισμό» του ο κ. Μπακογιάννης, τα πεπραγμένα τους δείχνουν ότι και οι δύο συμμετέχουν ενεργά μαζί με την θρησκεία της ερήμου, για την περαιτέρω εδραίωση της ελληνοφοβίας στους προσκυνημένους ρωμιούς και συμπράττουν, παραμερίζοντας τις ιδεολογικές τους διαφορές, στην περαιτέρω εμπέδωση της θεοκρατίας.

Επειδή όμως η Ιστορία κάνει κύκλους και μερικές φορές επαναλαμβάνεται σαν φάρσα, φαίνεται ότι η «Ελληνική Δημοκρατία» θα έχει το τέλος του Βυζαντίου που συνεθλίβη μεταξύ των δύο μονοθεϊστικών αιρέσεων του παπισμού και του ισλαμισμού, ακριβώς γιατί δεν μπόρεσε η πολιτική εξουσία να εμπνευστεί από το όραμα του Γεωργίου Γεμιστού Πλήθωνα για έναν Εθνικό Ελληνισμό.Γι΄ αυτό απαιτείται η αλλαγή πλεύσης τώρα, πριν να είναι πλέον αργά.

Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών, ως φορέας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, δηλαδή της θρησκείας των αβάπτιστων προγόνων μας, αποδοκιμάζει έντονα τις επιλογές όλων των αιρετών οι οποίοι διαπλέκονται καλοπιάνοντας την θεοκρατία, διαιωνίζοντας έτσι την πολιτική και κοινωνική μας κακοδαιμονία. 

Τιμή και μνήμη σε Θεούς και Προγόνους.