Επιστολή 427/ 27.09."2023"

Ο Πρωθυπουργός, λίγο πριν από τις τελευταίες εκλογές, είχε χαιρετίσει τον μητροπολίτη Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως, ομολογώντας αβίαστα ότι η ορθόδοξη αίρεση του εβραϊκού μονοθεϊσμού είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης και διαχειριστής του ρωμαίικου ελληνόφωνου κράτους, που ονομάζεται «Ελλάς». Συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός, απευθυνόμενος προς τον ως άνω αυτοπροσδιοριζόμενο τοποτηρητή του ενός «θεού», αναφώνησε: «Να χαιρετίσουμε πρώτα την πραγματική εξουσία...». (Εφημερίδα: «Μακεδονία» στις 10/4/«2023»).

Κανείς βέβαια δεν περίμενε την δημόσια ομολογία του πρωθυπουργού, για να πειστεί ότι η Ελλάδα είναι πνευματικά εξανδραποδισμένη και δοριάλωτη από την ορθόδοξη θεοκρατία και τον συρφετό που την περιτριγυρίζει. Τουλάχιστον αυτό θα καταλάβουν όσοι δεν πάσχουν από λειτουργικό αναλφαβητισμό και μπορούν να διακρίνουν ότι πίσω από τον διάχυτο παραλογισμό, την άρνηση της επιστήμης, την άρνηση της πολιτικής σκέψης προς όφελος μιας σαχλεπίσαχλης και χωρίς ευθύνη ύπαρξης, την άρνηση κάθε λογικής συγκρότησης και την αντικατάστασή της με μια άλογη πίστη, βρίσκεται το γνωστό μισελληνικό δόγμα της «μίας αγίας, καθολικής και αποστολικής εκκλησίας». Ήτοι, κρύβεται η ορθόδοξη διαπλοκή με τα υλικά που την τροφοδοτούν, την δεισιδαιμονία, το άλογο, και τον φόβο.

Στα κρούσματα ωστόσο της ομολογούμενης ορθόδοξης δεσποτείας πάνω στο σώμα της Ελλάδος, ήρθε να προστεθεί και η τερατώδης απαίτηση του μητροπολίτη Αιτωλοακαρνανίας προς τους διευθυντές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, να αποφασίζει ο ίδιος για το τι θα περιλαμβάνει η εκπαιδευτική διδασκαλία, προσποιούμενος τάχα ότι ενδιαφέρεται για τον υποσιτισμό των παιδιών. Αλλά στην πραγματικότητα επεκτείνοντας την ορθόδοξη κατήχηση πολύ πέραν των μαθητών και πολύ πέραν των διδακτικών ωρών.

Δεν περιμένουμε βέβαια από τους διευθυντές να αντιδράσουν και να διακηρύξουν ως ανεπιθύμητη την προσπάθεια της πνευματικής ύπνωσης και του βίαιου συναισθηματικού ευνουχισμού των μαθητών.

Από τον νέο υπουργό Παιδείας και «θρησκεύματος», πρώην υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως «φιλελεύθερος τεχνοκράτης», θα περιμέναμε κάποια, έστω και χλιαρή, αντίδραση. Όμως μέχρι στιγμής σιωπά «εκκωφαντικά», όπως ακριβώς θα έπραττε σε ανάλογη περίπτωση ο ομόλογός του στο θεοκρατικό Ιράν.

Δυστυχώς η αφωνία του υπουργού Παδείας κ. Πιερρακάκη, απέναντι στις απαιτήσεις των ρασοφόρων, έρχεται να επικυρώσει με αδιαμφισβήτητο τρόπο την αβίαστη ομολογία του πρωθυπουργού για το ποιος είναι ο πραγματικός αυθέντης και δυνάστης της δύσμοιρης χώρας που ονομάζεται «Ελλάς».

Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ), ο φορέας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας (ΕΕΘ), από την ίδρυσή του το 1997 έως σήμερα, παλεύει για τον επί της ουσίας διαχωρισμό κράτους – εκκλησίας. Οι συνθήκες πλέον έχουν ωριμάσει.

Για μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή και δημοκρατική χώρα δεν υπάρχει άλλος «δρόμος».

Τιμή και μνήμη σε Θεούς και προγόνους