Ανακοίνωση 429/ 27.01."2024"

 Ο «αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος» κ. Ιερώνυμος, κατά κόσμον Ιωάννης Λιάπης, ομολόγησε με την δήλωσή του περί αποδοχής της θρησκείας του μόνο από ενηλίκους, το κοινό μυστικό που μετατρέπει την ορθόδοξη αίρεση σε επικρατούσα θρησκεία, παρά την θέληση των δεσποζόμενων και μη πιστών. Και το μυστικό αυτό δεν είναι άλλο από τον ετσιθελικό νηπιοβαπτισμό.

Είναι προφανές ότι η ορθόδοξη αίρεση του μονοθεϊσμού που κυριαρχεί διαφεντεύοντας αυτό που δεν της ανήκει, δηλαδή την Ελλάδα και τους Έλληνες, δεν αποτελεί έκφραση μιας ελεύθερης θρησκευτικής επιλογής, αλλά έναν καταναγκασμό υποταγής σε μια άλογη πίστη ενός ανθελληνικού δόγματος, ο οποίος επιχειρείται να επιβληθεί από την εκκλησία μέσω του νηπιοβαπτισμού.

Μετά την αυθαίρετη επιβολή της ορθόδοξης αίρεσης στα νήπια, ακολουθεί ένας φαύλος κύκλος, στα πλαίσια του οποίου επιχειρείται να αναδειχθεί ότι οι θρησκευτικές επιλογές και προτιμήσεις του κράτους πηγάζουν από το σύνταγμα κατά το οποίο επικρατούσα θρησκεία είναι η θρησκεία της «Aνατολικής Oρθόδοξης Eκκλησίας του Xριστού». Και πως να μην είναι επικρατούσα θρησκεία ο χριστιανισμός όταν ουσιαστικά ο ορθόδοξος νηπιοβαπτισμός επιβάλλεται δια της οικογενειακής, κοινωνικής και γραφειοκρατικής πίεσης, ενώ συγχρόνως ταυτίζεται σκοπίμως και αυθαιρέτως με την απόδοση του ονόματος στο νήπιο.

Ο κος Λιάπης ορθά επισημαίνει ότι μόνο ως ενήλικας μπορεί κάποιος ν’ αποφασίζει για το θρήσκευμα το οποίο θα ακολουθήσει. Τον προτρέπουμε λοιπόν να μην περιορίζει το δικαίωμα επιλογής θρησκεύματος μόνο στην κατηγορία παιδιών, απέναντι στα οποία δείχνει διαχρονικά η εκκλησία το εγγενές μίσος της, αλλά να επεκταθεί και σε όλα τα νήπια, τα οποία ακριβώς επειδή είναι νήπια (νη-έπος) στερούνται βούλησης και κρίσης και, κατά συνέπεια, είναι ανήμπορα να αποφασίσουν για το θρήσκευμά τους.

Προτείνουμε επίσης στο υπουργείο παιδείας και «θρησκευμάτων» να απαγορεύσει δια νόμου τον νηπιοβαπτισμό, ως πράξη αντιβαίνουσα στην προσωπική ανάπτυξη και την θρησκευτική ελευθερία, καθώς φέρει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ενός μαγικού εξορκισμού που μετατρέπει τους εν δυνάμει Έλληνες σε εξωνημένους δούλους του Γιαχωβά.

Η ελλαδική ορθόδοξη αίρεση του μονοθεϊσμού κάτι ψέλλισε περί δημοψηφίσματος για μια νομική διαδικασία που δεν την αφορά, τουλάχιστον φανερά. Καλό είναι να γνωρίζει η ορθόδοξη μάστιγα του δημόσιου ταμείου ότι το μόνο δημοψήφισμα που δικαιούται να ζητά είναι το δημοψήφισμα για τον πλήρη και αμετάκλητο διαχωρισμό της από το κράτος, ώστε οι πιστοί της να αναλάβουν και τα έξοδα του παρασιτικού εσμού των ρασοφόρων τους.

Κατάργηση του νηπιοβαπτισμού δια νόμου ΤΩΡΑ.
Πλήρης Διαχωρισμός Κράτους εκκλησίας ΤΩΡΑ.

Τιμή και μνήμη σε Θεούς και προγόνους