Πολύ λίγα μόνο, για την καλλιέργεια του τρόπου σκέψεως των Ελλήνων.
-Αν η χώρα μας δεν λέγονταν Ελλάς, θα τη λέγανε Ολυμπία.

Άκουε...Ω! φίλε-η, με τη σκέψη λεύτερη. Ο ελληνικός πολιτισμός ξεκινάει από τα βάθη των χιλιετιών, από τον καιρό που δώσανε οι ολύμπιοι πρόγονοί μας στο ιερό βουνό το όνομα Όλυμπος. Την σκυτάλη του πολιτισμού μας, την είχε το μοναδικό τότε μαντείο της Δωδώνης του Ολύμπου. Το υπηρετούσαν άνθρωποι με θεία γνώση, ανεπανάληπτη για να την κατανοήσουμε σήμερα. Βρισκόταν στους πρόποδες του όρους Αίμων ή Τίταρον απέναντι από τον Όλυμπο, στο μπαλκόνι του, εκεί που είναι σήμερα το χωριό Σαραντάπορο, στην άκρη της χώρας Ελλοπίας. Η Δωδώνη του Ολύμπου, ως μαντείο και κτισμένη πόλη, υπήρξε μουσείο λόγων με κατεγραμμένη γνώση από τους ιερείς.

Με την σημερινή έρευνα που υπάρχει από λίγους συγγραφείς με ελληνική συνείδηση, αναφέρεται ότι ξεπερνάει η ιστορία του τα τριάντα χιλιάδες χρόνια. Ο κατακλυσμός του Ωγύγου και του Δευκαλίωνα, είναι γνωστοί διότι κάποιοι στο ιερατείο κρατούσαν και διέδιδαν τη γνώση. Η ελληνική εθνική θρησκεία με τη γνώση περί θείου, περί θεών, δραστηριότητες, Δημοκρατία, Ισότητα, Φύση κ.λ.π. είναι η μεγαλύτερη ιερή σοφία που γνώρισε ο πλανήτης. Η γνώση που μας παρέδωσαν οι ιερείς της Δωδώνης, είναι μάλλον και τα έπη Ιλιάδα, Οδύσσεια, της Αργοναυτικής εκστρατείας, ως και της Μυθιστορίας. Δεν θα μπορούσε ένα άτομο της εποχής εκείνης, να έχει εμπειρία από έναν τόσο μεγάλο γεωγραφικό χώρο ως και τις όλες ονομασίες πόλεων, βουνών, ποταμών, βασιλείων και ονομάτων.

Απεσταλμένοι του Ιερατείου συγκέντρωναν τη γνώση, την παρέδιδαν στους ιερείς της Δωδώνης που την αξιοποιούσαν. Δεν ήταν κάποιος τυχαίος ο μάντης Μόψος που πήρε μέρος στην Αργοναυτική εκστρατεία, ούτε και ο πηδαλιούχος της Αργούς Άζωρος, ούτε και τυχαία η δέηση του Αχιλλέα «Ζεύ, Άνα, Δωδωναίε» κ.λ.π. Ο Όμηρος λοιπόν δεν είναι δυνατόν να έγραψε. Ο Όμηρος αντέγραψε φοβερή γνώση που την βρήκε από ιερείς που υπηρετούσαν τον θείο λόγο και τον τότε ολύμπιο πολιτισμό.

Για να βοηθήσω τον τρόπο σκέψης σας, αξίζει να αναφερθώ σ’ έναν Ιουδαιοχριστιανό Εθνοπροδότη, που στα πρώτα χρόνια του Ιουδαιοχριστιανισμού δήλωσε: « Μη νομίζετε ότι δεν ελέγξαμε αυτά που σας έχουμε αφήσει». Ναι, φίλοι μου. Για να στηθεί αυτό το μεγάλο ψέμα- παραμύθι μαύρης εξουσίας στην ανθρωπότητα, έπρεπε να σβήσει ο Ελληνισμός. Τον μισούσαν, ζήλευαν και φθονούσαν όλοι. Βόρειοι, νότιοι, ανατολικοί, δυτικοί. Δεν μπορούσαν να υιοθετήσουν την άγνοια της βαρβαρότητάς τους. Εξόντωσαν εκατομμύρια ελλήνων, μέσα από τους νόμους της νέας ρώμης. Κατάργησαν τη γλώσσα του ιερατείου μας, την αρχαία ελληνική, ολύμπια θα έλεγα. Έκαψαν και εξαφάνισαν βιβλία, εκδίωξαν τους Έλληνες απ’ τις παραγωγικές τους περιοχές. Επί δυο περίπου χιλιάδες χρόνια, χωρίς σχολεία τον κατάντησαν αμόρφωτο, απολίτιστο και απαίδευτο ποίμνιο, μέχρι να τον μαντρώσουν στα ιουδαϊκά θέατρά τους. Σήμερα το έργο τους συνεχίζεται. Πνευματικός βιασμός, και δουλοπρέπεια. Αρκεί αυτοί να εξουσιάζουν. Δεν τους νοιάζει καν η ελληνική συνείδηση, διότι αν την αποκτήσουμε, χάνουν το ποίμνιό τους. Γέμισε η Ελλάδα ψευτοεθνικιστές που δεν γνωρίζουν ιστορία. Ούτε τι ήταν και τι είναι Ελληνισμός, ούτε βέβαια πως προέκυψε ο Ιουδαιοχριστιανισμός με τον προπάτορά τους. Τους αρκεί το Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών. Είναι καλυμμένοι με τον φερετζέ της άγνοιας, της αμορφωσιάς, δουλοπρεπείς, υποταγμένοι και μάλλον υποκριτές πίσω από τη μεγάλη δύναμη των Ιουδαιορασοφόρων με τα συμφέροντά τους. Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν, ότι , όταν το σύνθημα θα κυριαρχήσει μόνο με το «Ελλάς, Ελλήνων», οι απόγονοί μας ιστορικοί των Ελλήνων Εθνικών, θα τους αποκαλούν εθνοπροδότες.

Μάννα δεν είναι ο Όλυμπος το πρώτο αλφαβητάρι;

Κι όμως ψευτοεθνικιστική κυβέρνηση, το έτος 1960, έκανε στρατόπεδο στις κορυφές του Ολύμπου. Κι όμως υπουργός λεγόμενης δήθεν Δημοκρατίας αποχαρακτήρισε περιοχή και έγινε δρόμος, χαράσσοντας και ξεκοιλιάζοντας τον Όλυμπο. Κι όμως πρώην νομάρχες και κοινοτάρχες κάνανε το ίδιο, γύρω από τον Όλυμπο και ειδικά στην περιοχή της Περραιβίας. Κι όμως υπάρχουν χάρτες, που κορυφές του Ολύμπου τις ονομάζουν με ονόματα δήθεν αγίων. Κι όμως οι Ιουδαιορασοφόροι διεκδικούν ως τσιφλίκι τους χιλιάδες στρέμματα στον Όλυμπο, έχοντας το πάνω χέρι στην υποταγμένη πολιτική εξουσία, δείχνοντας τη δύναμή τους με τον έλεγχο της ακαλλιέργητης μάζας του ποιμνίου. Κι όμως ακαλλιέργητοι, δουλοπροσκυνημένοι, Ιουδαιοχριστιανοί πολλές φορές πτυχιούχοι, γραμματιζούμενοι, μη εξαιρουμένων των πολιτικών, αμόρφωτοι σε θέματα ιστορίας του Ολύμπου, φωνασκούν ως ιθύνοντες για να τους δίνει η μάζα σημασία, για την αξιοποίηση του Ολύμπου.

Αξιοποιήστε πρώτα, υποκριτές, των εγκέφαλό σας και αφήστε τον Όλυμπο ήσυχο. Κατά την Ιλιάδα η γη και ο Όλυμπος ανήκουν σε όλους. Η διαφορά μας είναι ότι τότε δεν υπήρχαν ούτε Χριστιανοί, ούτε Μωαμεθανοί, ούτε Ιουδαίοι. Όψιμοι της ιστορίας, σεβαστείτε το. Ο Όλυμπος σήμερα ανήκει μόνο στην συνείδηση των Ελλήνων. Αφού όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη σέβονται τον Όλυμπο, είναι καιρός να σεβαστούν και την συνείδησή μας. Κι όμως υπάρχουμε. Στο όνομα του Ολύμπου, αν ντε και καλά ο σημερινός δουλικός Ελληνισμός πρέπει να κάνει κάτι, ξεκινάμε όλοι μαζί:
Πρώτον: Να διδαχθεί στα σχολεία η ιστορία της Δωδώνης του Ολύμπου.

Δεύτερον: Να ονομαστεί Δήμος Περραιβίας ο Δήμος Ελασσόνας.

Τρίτον: Άμεση, πλήρης έρευνα και ανασκαφές σε όλο το λεκανοπέδιο της Ελλοπίας. Στις πόλεις Πύθιο, Δολίχη, Άζωρο, Δωδώνη , Κύφος.

Τέταρτον: Κατασκευή με μάρμαρα όλων των μνημείων που θα βρεθούν και ειδικότερα όλων των ναών και βωμών που υπάρχουν κατεστραμένοι σε Πύθιο, Δολίχη, Άζωρο, Δωδώνη. Με την οικονομική συνεισφορά των Ευρωπαίων και του Πάπα, καθώς εντεταλμένοι πρώην πρόγονοί τους ρασοφόροι και μη τα κατέστρεψαν.

Πέμπτον: Η κυκλική απόσταση των πέντε πόλεων, στο λεκανοπέδιο της Ελλοπίας είναι περίπου 40 με 45 χιλιόμετρα. Να κατασκευαστεί σιδηρόδρομος για τις ανάγκες των επισκεπτών.

Έκτο: Κατασκευή μουσείου λόγων με διδαχή της αρχαίας ολύμπιας γλώσσας, στην περιοχή της Δωδώνης.

Έβδομο: Να απέχουν από το γράψιμο της ιστορίας και μυθιστορίας του Ολύμπου και της Δωδώνης Χριστιανοί ιστοριογράφοι, διότι απλά αυτοί και κανένας τους, δεν μπορούν να συλλάβουν και να κατανοήσουν την ιερότητα και το δέος της λέξεως Όλυμπος και Δωδώνη, ούτε τι μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας, γι’ αυτό είναι χρόνια θαμμένη η ιστορία μας από τους προσκυνημένους στις γραβάτες και τα ράσα ιστορικούς.

Όγδοο: Να κλείσουν όλες οι χριστιανικές βάρβαρες πληγές στον Όλυμπο.

Ένατο: Όλη σχεδόν η βιβλιογραφία και τα λεξικά στην Ελλάδα, αναφέροντας τα ονόματα Δωδώνη, Σελλοί, Ελλοπία, Τόμαρος κ.α. αναφέρονται ότι υπάρχουν στην Ήπειρο. Πτυχιούχοι γραβατωμένοι καλοθελητές του Ιουδαιοχριστιανισμού, Έλληνες και ξένοι προσπάθησαν και προσπαθούν να σκεπάσουν με μαύρη μπογιά κονδυλοφόρων την ιστορία του Ολύμπου. Πονάει βλέπετε η μαύρη εξουσία. Ελπίζω μια μέρα να διορθωθούν τα λάθη καθώς το φως του Ολύμπου δεν έσβησε ποτέ. Μαζί του θα υπάρχουμε για πάντα.

Δέκατο: Από την άκρη του λεκανοπεδίου της Ελλοπίας απέναντι από τον Όλυμπο, ξεκινούν οι πρόποδες του όρους Τόμαρος. Οροσειρά των Καμβουνίων με αιωνόβιες βελανιδιές, αυτοφυή νέα δένδρα, φτέρη, πηγές, ζωϊκό πάρκο με υψόμετρο 1450 μέτρα περίπου. Είναι το ιερό κάποτε όρος της Δωδώνης το Τόμαρος που πάρθηκε ξύλο βελανιδιάς εύλαλο και τοποθετήθηκε στην πλώρη της Αργούς. Είναι ένα από τα ομορφότερα βουνά της Ελλάδος για περίπατο με αγνάντι τον Όλυμπο, τις πόλεις της Ελλοπίας και όχι μόνο. Είναι το μπαλκόνι του Ολύμπου. Προτείνω να γίνει πρότυπο εθνικό πάρκο με ζωικό βασίλειο φιλικό προς τον άνθρωπο και επισκέψιμο.

Ενδέκατο: Κλείστε όλες τις Ιουδαιοθεολογικές σχολές στην Ελλάδα. Οι Έλληνες έχουν ταυτότητα με την γνώση τηςκοσμοθέασης που απορρέει από την ιστορία και ιερό μύθο του Ολύμπου. Αυτοί που απόκτησαν ταυτότητα με τα ιουδαϊκά δόγματα κατέστρεψαν και καταστρέφουν τον Ελληνισμό.

Δωδέκατο: Για την ανάγκη ανάπτυξης της περιοχής, κατασκευή πρότυπου φράγματος για ύδρευση και άρδευση, στο ρέμα που χωρίζει το όρος Τόμαρος, απ’ το όρος Τίταρον στο Σαραντάπορο.

Δέκατο τρίτο: Επιβολή αρχιτεκτονικής κτιρίων σ’ όλη τη περιοχή γύρω απ’ τον Όλυμπο. Ποτέ δεν είναι αργά.

Δέκατο τέταρτο: Λίγα λόγια για την Δημοκρατία. Πρέπει όμως να υιοθετήσουμε το φως της αλήθειας για να την κατανοήσουμε. Η Δημοκρατία ξεκινά απ’την θρησκεία ή απ΄την λατρεία. Δεν γίνεται να πιστεύεις σ’ ένα θρησκευτικό φασιστικό, δημιουργημένο δόγμα, και συγχρόνως στο πολίτευμα να επικαλείσαι Δημοκρατία. Γι’ αυτό και μόνο τον λόγο όλοι οι πολιτικοί της Ελλάδος, άσχετα απ’ την καλή πρόθεσή τους θα αποτυγχάνουν.

Η Δημοκρατία στους Έλληνες ξεκινά από τον Όλυμπο. Είθε να έρθει η ώρα να μην κάνει κουμάντο η αμόρφωτη χαλινωμένη μάζα τον ελληνισμό.

Άκουε…φίλε-η, αυτά τα λίγα μόνο για τον Όλυμπο, συμπλήρωσε με να πετύχουμε.

Είθε η γνώση να φέρει την ελληνική συνείδηση.
Δεν μπολιάζεται το δένδρο του Ολύμπου
ο καρπός του θα ξαναφέρει τον άνθρωπο στη φύση.

Δαρδούμπας Σάκης Δωδωναίος
Αδόκιμος ερευνητής της Ιστορίας- στιχουργός
21 Ιουνίου σήμερα 2019 μ.χ.χ.