Την Κυριακή 27 Μαϊου 2018, το Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά ολοκλήρωσε τον 4ο κύκλο του με ένα συναρπαστικό ταξίδι στην Αρχαία Ελληνική Μουσική. Αναφερθήκαμε στην σπουδαιότητα της μουσικής στην Αρχαία Ελλάδα, στα αρχαιοελληνικά όργανα και τους μύθους που σχετίζονται με την κατασκευή τους και ακούσαμε αρχαίες ελληνικές μελωδίες.
Οι μικροί μας φίλοι συμμετείχαν σε Σύγχρονους Μουσικούς Αγώνες εμπνευσμένους από την αρχαιότητα.. αγώνες με στίχους αφιερωμένους στους άθλους του Ηρακλή, που η δημιουργικότητά τους πραγματικά απογείωσαν τη διάθεση μικρών και μεγάλων!!

Οι Μικροί μας Φιλόσοφοι ανακεφαλαίωσαν όσα διδάχτηκαν σε αυτό τον κύκλο και περιπλανήθηκαν στον Κόσμο της Γνώσης μέσω ενός πρωτότυπου παιχνιδιού με πολύχρωμες κάρτες και ερωτήσεις που σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες του Μυθολογικού Εργαστηρίου μας που στόχο είχε να καλλιεργήσει την ομαδικότητα και να ενισχύσει την μάθηση.

Τα παιδιά έλαβαν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης του 4ου κύκλου του Μυθολογικού Εργαστηρίου και έπαινο για την εξαιρετική τους απόδοση!

Επίσης, γιορτάσαμε και τα γενέθλια της μικρής μας φίλης Μελίτας!

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν να υλοποιηθεί το απαιτητικό πρόγραμμα του Μυθολογικού Εργαστηρίου για παιδιά.

Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι!!

Το Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά αποτελεί Εκπαιδευτικό Βραχίονα του ΥΣΕΕ.

Φωτογραφική κάλυψη: Ηρακλής Πατραμάνης